"ŽENA STAKLENIH KOSTIJU" POSLALA PORUKU KOJA BI RASPLAKALA I KAMEN: Stajala je pored mene iako ju je SRCE BOLELO zbog moje bolesti
Foto: Printskrin/Instagram

VIDEO

"ŽENA STAKLENIH KOSTIJU" POSLALA PORUKU KOJA BI RASPLAKALA I KAMEN: Stajala je pored mene iako ju je SRCE BOLELO zbog moje bolesti

Žena -

Ljubav majke prema detetu je nemerljiva. Prevazilazi sve granice i pokazuje nadljudsku snagu. Dete koje dobija ljubav zna kako i da je da, a Arbnora Elezi je najlepšim mogućim rečima izrazila šta oseća prema svojoj majci.

Arbnora Elezi putem društvenih mreža prikazuje kako izgleda život osobe sa invaliditetom. A nju preko Fejsbuka prati više od 80 hiljada ljudi.

Zovu je još i "žena staklenih kostiju", koja je uprkos svojoj dijagnozi "Osteogenesis Imperfecta", postala majka devojčice Naie.

Oduševila je svoje fanove emotivnim videom koji je uputila svojoj majci:

- Ovo je moja mama sa mnom u bolnici kada sam bila dete. Bila je sa mnom svaki put kad bih imala operaciju ili teški lom kostiju... Stajala je pored mene, davali mi snagu, iako sama snage nije imala jer ju je srce bolelo, ali snagu je pronašla... Nikad nije odustala od mene, uvek je verovala u moje bolje sutra i volela me svim srcem. Ovo je mama čiji naziv treba uvek početi sa velikim M. Mama koja je negovala, grlila, brisala suze, strepila, bdela i bila strpljiva, verovala... Mama koja mi je sama ponekad previjala rane, gipseve, sa mnom radila vežbe i nije gledala na sat.

Mama koja je ponosna, požrtvovana, i pored teškoća sa mnom još troje dece odgajila i sve nas jednako volela i tretirala. Da se još tri puta rodim, nikada ti se neću moći odužiti za sve, Mama. Sve si sa mnom izdržala, pa i sad kad sam starija, i ova dijagnoza grize svom silinom... Hvala ti za svaki savet, hvala ti što me uvek slušaš, i što se uvek za mene moliš. Da nije tvoje iskrene molitve, ko zna gde bi ja bila danas, ko zna šta bi sa mnom bilo. Čovek treba da ustane kada se tvoje ime spomene jer si najbolje pokazala kako ostati jak onda kada se tvoje dete doslovno lomi. Ti si mama kraljica nad kraljicama ikada - napisala je u okviru videa.

"Majke su naši heroji, a pogotovo majke osoba sa invaliditetom", "Ganuta sam, reči su suvišne. Samo majka može i ume sve da nosi i izdrži. Uspela je u svakom smislu,moj naklon", "Majčina ljubav je bezuslovna toliko si ljubavi dobila toliko i daješ želim vam od srca puno zdravlja i sreće", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:31

KO JE KUPOVAO ZA 20 LJUDI, SAD KUPUJE ZA PET DO 10! Prodavačica na niškoj pijaci: Ljudi su se podelilil, bolest je učinila svoje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track