GODINAMA NISAM IMALA ODNOSE S MUŽEM, A ONDA SE SVE PROMENILO: Jednog dana sam ugledala poruku na Fejsbuku i otkrila njegovu TAJNU
Foto: Profimedia

RAZOČARALA SE

GODINAMA NISAM IMALA ODNOSE S MUŽEM, A ONDA SE SVE PROMENILO: Jednog dana sam ugledala poruku na Fejsbuku i otkrila njegovu TAJNU

Žena -

Jedna je žena poslala anonimno pismo The Sun-u kako bi zatražila savet od njihove stručnjakinje za odnose, Didri. Rekla je kako, nakon što su dve decenije zajedno, njen muž ne može da skine ruke s nje i da imaju najbolji seks ikad, ali nakon godina koje su proveli bez intimnosti.

"Pojavljuje se s novim donjim vešom i igračkama za seks za mene i odvlači me u krevet bez obzira na doba dana. Počela sam da se osećam kao najseksi žena na svetu", rekla je.

zena, tuzna, krevet, suze, tuga
foto: Profimedia

"Ali, saznala sam da se njegova novootkrivena strast podudara sa seks porukama između njega i četiri druge žene. Ne mogu da verujem da bi me ovako izdao, a najgore je što ne misli da je učinio nešto loše", dodaje, "Ja imam 48 godina, moj muž 52 godine i zajedno smo 25 godina. Imamo dve odrasle ćerke. Pošteno je reći da je poslednjih nekoliko godina našeg braka bilo teško. Uz stalne svađe i bez seksa, dolazili smo do prelomne tačke."

"Tada sam počela da gubim svaku nadu, niotkuda se nešto promenilo i činilo se kao da se čovek za kojeg sam se udala vratio. Počeli smo da imamo seksa čak pet puta nedeljno", nastavlja, 'Bila sam toliko srećna da se nisam ni zapitala šta se promenilo. Zatim sam primetila da mu je na telefonu iskočila Fejsbuk poruka od druge žene."

Muškarci, žene, Muškarac, Žena, krevet, seks
foto: Shutterstock

"Nisam mogla da ne pronjuškam, i ispostavilo se da je ona bila jedna od četiri žene s kojima je koketirao i čak je pisao šta želi seksualno da radi s njima. Kad sam se suočila s njim, rekao je da sam blesava i kako je to bilo samo onlajn, da se to ne računa kao varanje. Sada ne mogu da ga gledam na isti način", priznaje razočarana supruga.

Didri joj je savetovala: "Očito je prekoračio vaše granice i slomio vaše poverenje. Iako neki ljudi veruju da slanje poruka drugim ljudima nije tako loše kao fizičko varanje, ipak može biti jednako bolno. Znajte da niste blesavi. Ako on to namerno krije i radi vam iza leđa, onda duboko u sebi zna da je izdao vaše poverenje.

"Ako nameravate ovo da prebrodite, on mora da shvati koliko vas je povredio. Ponovna izgradnja vašeg odnosa biće nemoguća ako ponovo ne uspostavite poverenje. Sedite s njim i objasnite kako se tačno osećate. Ako je on pravi za vas, otvoreno će vas slušati i uzeti u obzir vaša osećanja", dodala je.

(Kurir.rs/ The Sun/ Večernji.hr)

Bonus video:

06:00

ZBOG OVIH LOŠIH NAVIKA, VAŠ SEKSUALNI ŽIVOT I PLODNOST SU UGROŽENI! Stanišić otkrila koja hrana može da vam pomogne (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track