OTIŠAO NA PRVI DEJT SA DEVOJKOM, A ONDA DOBIO ŠAMAR REALNOSTI: "Vidim je, sjajno izgleda, a onda je usledila PRAVA NOĆNA MORA"
Foto: Printscreen/TikTok

MISLIO JE DA SE ŠALI

OTIŠAO NA PRVI DEJT SA DEVOJKOM, A ONDA DOBIO ŠAMAR REALNOSTI: "Vidim je, sjajno izgleda, a onda je usledila PRAVA NOĆNA MORA"

Žena -

Očekivao je na prvom sastanku sve samo ne ono što je i doživeo. Muškarac iz Indije po imenu Zakir Sadiki ispričao je detalje o tome na Tiktoku. O sebi je inače govorio ranije da je sjajan kada je reč o prvim sastancima, a onda je iskustvo sa devojkom Prijankom to promenilo.

“Upravo sam bio na prvom sastanku i iskreno, doživeo sam traumu", rekao je on koji je devojku sa kojom je otišao na prvi sastanak, upoznao preko aplikacije Bumble.

Prijanka je u biografiji na ovom sajtu napisala: "Ili ovo ili dogovoreni brak", on je to mirno prihvatio jer je bio ubeđen da je reč o šali.

“Mislio sam da je to smešno i odgovorio sam joj. Dakle, ona govori o svojoj porodici. Ona govori o svojim korenima. I oboje imamo nešto zajedničko jer su naše porodice iz Indije", ispričao je i otkrio da su na prvi sastanak otišli u restoran sa indijskom hranom.

"Video sam je, izgledala je sjajno. Zatim sam je zagrlio", dodao je. Usledio je preokret: “Hodala je ispred mene i rekla: "Ovde je naš sto". Išli smo ka našem stolu. Ugledao sam dvoje ljudi koji sede za tim stolom. Pitao sam je zašto je to tako. Rekla mi je- ovo je moja majka i moj otac".

Otkrio je da definitivno nije bio spreman za takav momenat. Nije mogao da se načudi da je povela sa sobom roditelje. "Razmišljao sam- to je to. Ovo je dogovoreni brak. Ne mogu da pobegnem sada. Moj ljubavni život je završen. Službeno je došao kraj mojoj ljubavnoj karijeri", nastavio je.

Njeni roditelji ispitivali su ga čime se bavi, želeli su da saznaju sve o njemu. “O moj Bože, da li je ovo soba za ispitivanje ili sastanak? Nisam ni bio siguran", poručio je.

Zakidi
foto: Printskrin/Tiktok

Uvideo je da se nije dopao Prijankinim roditeljima. "Odmah sam pomislio da se situacija ne odvija dobro".

Njen tata ga je pitao da li može da pozove svoje roditelje da im se pridruže: “Mislio sam da je ovo sastanak za mene i Prijanku i nisam imao pojma da će se roditelji umešati i da ćemo ugovoriti brak na prvom sastanku. Rekao sam mu: "Tako mi je žao. Moji roditelji, znate, ne žive blizu i neće moći da dođu. Poručio je: "U redu, završili smo. Prijanka, polazimo", prenosi Mirror.

Nije otkrio šta se zatim desilo, ali je prilično jasno da se sa Prijankom više nije video.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track