RAZVEO SAM SE ZBOG MLAĐE LJUBAVNICE: Čim sam se uselio kod nje i video OVE STVARI, molio sam svoju ženu da me primi nazad
Foto: Shutterstock

POSLE 28 GODINA BRAKA

RAZVEO SAM SE ZBOG MLAĐE LJUBAVNICE: Čim sam se uselio kod nje i video OVE STVARI, molio sam svoju ženu da me primi nazad

Žena -

Penzioner Danko (67) je priznao da mu je najveći životni promašaj bio kad je nakon 28 godina braka odlučio da se razvede i preseli kod ljubavnice.

Rekao je da je "bio poludeo u svojim srednjim pedesetim", te je mislio da niko ne može da bude veće zanovetalo od njegove supruge.

par, ljubav, poklon, 8. mart, Osmi Mart
foto: Profimedia

"Moja Dinka stalno mi je prigovarala i nesnosno me živcrala, tada smo u braku bili 28 godina. Više nisam imao svoje ja, pametovala je od jutra do sutra. Moje nezadovoljstvo zapravo je raslo godinama. Dozvolio sam da mi sve više ide na živce i mislio sve najgore o njoj, a ona je to osećala i bila još gora. Mislim da sam tu mogao bolje da odreagujem, da uradim nešto da to promenim, a ja sam se zapravo povukao i mislio svoje, trudeći se da budem što manje s njom", ispričao je Danko za portal "Moje vrijeme".

Otkrio je da je tada njegova supruga bila u menopauzi, a deca u pubertetu. "To je bila luda kuća, žena je, osim što je stalno bila nervozna, bila je strogi organizator naših života. To sam shvatio izrazito negativno, nisam mogao da podnesem da nam stalno nešto naređuje. Ljutile su me i njene odluke koje je donosila u vezi s decom, njihovim aktivnostima, kasnije izlazaka i slično, ali sam odustao od prepirke jer nije popuštala", otkrio je je Danko.

večera, Stariji Muškarac, Devojka, Stariji čovek, Mlada žena, par
foto: Shutterstock

Vrući intimni susreti s koleginicom

On, tvrdi, nikako nije podnosio suprugino prigovaranje da joj ne pomaže u kućnim poslovima, te da ne razume koliko je njoj teško. "Non-stop to njeno bla-bla, već mi je sve živce bila pojela pa su tu krenuli i visoki tonovi", istakao je.

Danko se tada zbližio s koleginicom s posla, koja je bila solo. Njihovi zajednički ručkovi u kantini spontano su prerasli u intimne susrete kod nje kući. Danko je rekao da nije od onih koji "ćute i varaju", pa je za svoju preljubu vrlo brzo rekao supruzi i deci.

"Moja supruga bila je u teškom šoku, ali je previše ponosna da bi cvilela. Cvilela je sigurno, ali da ja ne vidim. Onda se zainatila i rekla da odem smesta. Deca su ostala s njom, ja sam se obvezao da im pomažem", otkrio je.

par, brak, krevet, seks, muž i žena, ljubav
foto: Profimedia

Danko se preselio kod ljubavnice, te je vrlo brzo otkrio da je ona totalna suprotnost od njegove supruge, ali ne u dobrom smislu.

Tri meseca je nagovarao suprugu da mu se vrati

"Ova druga žena godinama je živela sama, imala je 44 godine i sada su njoj kompromisi i obaveze partnerskog života malo išle i na živce. Organizovana nimalo. Bila je totalna suprotnost moje supruge: nije je brinuo nered, išla je gde je htela i kad je htela i vraćala se kad je htela, kuvalo se nije svaki dan pa smo zvali dostavu. Na novac nije pazila uopšte, kad bi nestalo, prebacila bi troškove na mene i fućkalo joj se. Od danas do sutra", otkrio je.

žena, Muškarac, tuširanje, baka, Deka
foto: Shutterstock

Danko se nakon manje od godinu dana pokajao što je napustio svoju Dinku, te je smišljao način kako da joj se vrati.

"Pitao sam se noću šta sam ostavio, a šta sam dobio, i šta mi je činiti. Duboko u sebi znao sam da bi mi bilo bolje da provedem starost s onim džangrizalom koje je ipak bilo nekako tu za mene, nego da hvatam i balansiram deset godina mlađu, rasipnu i za mene previše bezbrižnu novu partnerku", priznao je.

"E sad, trebalo je odseliti se od ove druge. Onda sam uzeo garsonjeru, a škrt sam da plaćam kiriju, ali nije bilo druge. Iz te pozicije sam tri meseca vrbovao suprugu da mi se vrati i da me pusti nazad u stan. Jednom je samo rekla: 'A vrati se, budalo stara'. To mi je bilo dovoljno. Prošlo je jedno 12 godina od tada, sve je po starom, ali više nemam ambicije da odem s drugom, ma ni da mi najlepšu na zlatnom tanjiru donesu", istakao je Danko.

(Kurir.rs/ Moje vrijeme)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track