NOVA OSVETA ZA BIVŠE! Devojka smislila genijalni način da zagorčava život nekadašnjim partnerima i koristi tehnologiju za to! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram/Madeline Salazar

sjajno?

NOVA OSVETA ZA BIVŠE! Devojka smislila genijalni način da zagorčava život nekadašnjim partnerima i koristi tehnologiju za to! FOTO

Žena -

Žena je od ovog napravila i "YouTube" tutorijal o tome kako se koristi softver za "pravljenje" AI dečka

Raskinuli ste sa momkom i nemate novog uz koga ćete da prebolite starog, ali ujedno i da ga učinite ljubomornim? Nema problema.

Madeline Salazar
foto: Printscreen/Instagram/Madeline Salazar

Žena iz Njujorka osmislila je inovativni način kako da učini svoje bivše momke ljubomornim, a da pritom ne mora zaista i da se trudi da traži nekog novog.

Naime, ona se dosetila da koristi generativnu veštačku inteligenciju za digitalno dodavanje novih momaka na njene onlajn fotografije - ideja koja je instant postala viralna u video snimku koji je do sada na Tik Toku-u pregledalo 55 miliona ljudi.

- Moj bivši je krenuo dalje tako da sam morala brzo da pronađem novog momka - izjavila je Medlin Salazar (29) u očaravajućem video-snimku, pod naslovom „Pobeđujem svaki raskid“. Video prikazuje fotografiju na kojoj ona sedi solo u metrou, a potom kako u istom položaju uživa u vožnji sa novim dečkom.

Salazarova jednostavno u svoj "Adobe" program ukuca "čovek koji počiva glavom na ramenu" i - volila! - pojavljuje se slika hiperrealističkog misterioznoga čoveka, koji je koristi kao naslon za glavu.

Madeline Salazar
foto: Printscreen/Instagram/Madeline Salazar

Što se tiče njenih ostalih "virtuelnih srodnih duša" tu su fotografije čoveka koji je vodi za ruku niz terasu, te dečko koji je oslonio svoju ruku na njenu nogu u kafiću ...

- Pravljenje tri klipa u videu trajala su oko dva i po sata. Sve što uključuje ljude je veoma teško napraviti - izjavila je Medlin, kako prenosi "NY Post".

Međutim, njen osvetnički trik koji pokreće veštačka inteligencija se prilično isplatila, jer je njena objava buknula kao požar na mrežama.

- Ovo je takvo sjajno za gledanje - napisao je jedan njen pratilac

Čak je i zvanični nalog Photoshop-a napisao: "Ovo je ono što mi zovemo posvećenost."

Madeline Salazar
foto: Printscreen/Instagram/Madeline Salazar

U međuvremenu, neki drugi su je nazvali "tužnom" i "toksičnom" jer toliko vremena posvećuje na osvetu bivšima. Nažalost, nisu shvatili šalu.

- Ovo je više trebalo da se konzumira kao komedija, ali ne razumeju svi moj humor - objasnila je "osvetnica" i podsetila da "ne može da se veruje u sve što se vidii na mrežama“.

Uprkos satiričnoj prirodi snimka, mnogi fanovi želeli su da angažuju njene usluge "generatora romantične ljubomore".

- Svakodnevno dobijam komentare i poruke sa pitanjem da li mogu da montiram fotografiju kako bi nekoga učinili ljubomornim ili zato što ih je, pak, partner naljutio. Uvek je veoma hitno. Uvek mi kažu: "Hitno – treba mi tvoja pomoć iz Photoshopa" - objašnjava ova žena, koju ovakvi zahtevi fasciniraju jer sebe ne smatra digitalnim umetnikom i grafičkim dizajnerom, već je svoje veštine usavršavala na Adobe programu na poslu.

Međutim, ona kaže i da odbija većinu ovih zahteva za pomoć za osvetu.

- Ne želim da se mešam u lične živote drugih ljudi niti da tuđe sudbine učinim toksičnim. Ako neko već želi da bude manipulator, on to ionako već radi. Ne treba mu moja pomoć - ističe Slazarova.

Ipak, to je nije sprečilo da napravi "YouTube" tutorijal o tome kako se koristi softver za "pravljenje" AI dečka.

- Ako neko ima bivšeg koga želi da učini ljubomornim, neka pogleda tutorijal, ne moram ja da učinim to za njih - poručila je.

Zanimljivo je da ideja AI "srodnih duša" nije nova, niti nerazvijena - mnoge onlajn aplikacije već nude "autentične" digitalne momke i devojke, od kojih su neke zasnovane na stvarnim ljudima.

(Kurir.rs/Telegraf/preuzela: T.J.)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track