NAPALI MAMU BLIZANACA DA STALNO POKAZUJE JEDNU ISTU BEBU: Evo kako je svima ZAPUŠILA USTA, pa otkrila po čemu ih razlikuje (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

ovako im je odbrusila

NAPALI MAMU BLIZANACA DA STALNO POKAZUJE JEDNU ISTU BEBU: Evo kako je svima ZAPUŠILA USTA, pa otkrila po čemu ih razlikuje (VIDEO)

Žena -

Mnogi me pitaju kako razlikujem svoje sinove - Olivera, Lea i Eliasa - pa sam odlučila da pokažem. Metoda je zapravo vrlo jednostavna, kazala je Meg Korzon, majka preslatke trojke u jednom od mnogih videa koje objavljuje na TikToku.

Najprije je pojasnila da radi ono što rade i druge majke - svaki dan posmatra po čemu su njena deca posebna. Potom je u ruke uzela Olivera pa pojasnila da je on najmanji među braćom i brzo postane uznemiren. Osim toga, često, kaže, ima začepljen suzni kanal zbog čega mu je oko crveno i suzno.

Nakon njega je u ruke primila Lea za kojeg kaže kako ima uže lice od ostale dvojice, a poseban je i po mladežu na jednom prstu. Maleni Elias je pak 'mali mrgud s okruglim licem' pa se po tome najviše razlikuje od braće.

Meg je spomenula da su je pojedinci u komentarima optuživali kako u svojim videima sve vreme pokazuje istu bebu, a predstavlja ih kao trojke. Sad se, kaže, nada da takvih komentara više neće biti.

(Kurir.rs/24sata.hr/Prenela: T.B.)

Bonus video:

02:25

OČAJNI OTAC OVAKO POKUŠAO DA SPASE SVOJA 4 DETETA, ALI NIJE USPEO: Beba, blizanci i dečak ugušili se u snu, užas kakav se ne pamti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track