SINIŠA OTKRIO DA MU ŽENA IMA AFERU S KOMŠIJOM: Ušli u bizarni okršaj, pa završili na sudu! Obojica popili tužbu, PA PLATILI KAZNU
Foto: Profimedia

čekaj, čekaj ko je ovde kriv?

SINIŠA OTKRIO DA MU ŽENA IMA AFERU S KOMŠIJOM: Ušli u bizarni okršaj, pa završili na sudu! Obojica popili tužbu, PA PLATILI KAZNU

Žena -

Preljuba je jedno od najvećih iskušenja u svakom braku. Kada dođe do preljube čini se da nema nazad.

Ipak, neke priče o preljubi imaju epitet španskih telenovela, a jedna od njih je došla iz Zagorja.

komšija, par, zagrljaj
foto: Profimedia

U glavnim ulogama su prve komšije, koje su ušli u sukob oko žene, a na kraju su morali da plate kaznu, jer su pred sudom proglašeni krivim.

Šta se dogodilo?

Sve je počelo kada je Davor (52) izjavio da je njegov komšija Siniša (47) saznao za ljubavnu aferu koju ima s njegovom suprugom.

- Pa da... Problemi su počeli nakon što sam imao aferu s njegovom ženom, za šta je Siniša saznao pošto je video poruke u njenom telefonu. Zato se sve dogodilo tog dana između nas dvojice - kazao je Davor.

Kako su završili na sudu?

Prema presudi sudije za prekršaje, komšije iz mesta blizu granice sa Slovenijom remetile su javni red i mir u večernjim satima.

braća se svađaju, muškarci se svađaju, svađa, braća, muškarci
foto: Profimedia

- Davor je u više navrata skidao pantalone i pokazivao zadnjicu, okrenuvši se prema Siniši, koji ga je snimao mobilnim telefonom. Siniša je, pak, vređao Davora, vičući iz sveg glasa: ‘Ne laži, ti si običan lažov, zašto si rekao da je ona tebe htela da j***, sram te bilo. Sram te bilo pijanice, ti si kreten".

Dakle, prvooptuženi je vređao i omalovažavao moralna osećanja komšije, dok je drugooptuženi vikom na javnom mestu narušavao javni red i mir - zaključio je sudija.

S druge strane, Davor nije prihvatao da je bilo baš tako.

- Nisam namerno skinuo pantalone na ulici i nikome pokazao zadnjicu. Moguće je da su mi zbog slabog lastiša same pale. Ali, istina je da me komšija vređao iz sveg glasa, a ja sam rekao zašto - branio se Davor.

Tu je i video dokaz

0635972986, sud, suđenje
foto: Joe Belanger / Alamy / Alamy / Profimedia

Na sudu je pregledan snimak koji je Siniša snimio telefonom. Vidi se kako Davor slaže drva i u nekoliko navrata namerno skida pantalone i pokazuje zadnjicu, u pravcu komšije.

- Posle toga možete čuti kako Siniša, koji je događaj snimao, viče iz sveg glasa - istakao je sudija.

Nakon što je tokom ročišta odgledao snimak, koji je prihvaćen kao dokaz jer je snimljen na javnom mestu, Davor je promrmljao: “Pa... ja se zaista ne sećam da je tako bilo”.

Ko je ovde kriv?

Siniša je tvrdio da nije kriv za ono što ga policija tereti. Kaže da su njegovi postupci bili odbrana njega lično, ali i njegove porodice, koja trpi teror komšije Davora.

sudnica, sud, ilustracija
foto: Profimedia

- Mi kao porodica već duže vreme trpimo fizičko i psihičko nasilje sa njegovom namerom da nas istera iz kuće, koja je nekada bila Davorovo rodno mesto, a sa čijom prodajom se nikada nije pomirio. Nisam kriv jer je sve trebalo da se spreči pretnja - branio se Siniša.

Siniša je kazao da je više puta prijavljivao komšiju za razne prekršaje, a policiji je slao i unutrašnju kontrolu kada nije postupila kako je mislio da treba, prenosi Danica.hr.

Preljuba pala u drugi plan

Na kraju, policija je obojicu prijavila, a glavni dokaz bio je snimak sa mobilnog telefona.

novac, evri, pare
foto: Shutterstock

Zato je sudija komšije proglasio krivima. Davor mora da plati kaznu od 70 evra, a Siniša 50 evra. Obojica moraju da plate i po 15 evra prekršajnih troškova. Imaju pravo na žalbu.

(Kurir.rs/Telegraf/I.M.)

Bonus video:

01:30

UDALA SAM SE I NIŠTA SE NIJE PROMENILO MEĐU NAMA, SVE ZBOG OVOGA! Danica Krstić otkrila kakvo razmišljanje može da očuva brak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track