STRAŠNA TRAGEDIJA JE POGODILA "Verenik mi je poginuo u nesreći..." Promenila život iz korena i sada je prati 2.000.000 ljudi
Foto: Printskrin/Instagram

pobednica

STRAŠNA TRAGEDIJA JE POGODILA "Verenik mi je poginuo u nesreći..." Promenila život iz korena i sada je prati 2.000.000 ljudi

Žena -

Lusi (52) je uspešna fitnes influenserka i za svoje godine spada u sam vrh najpopularnijih na jednoj video platformi. Pre tri godine je proglašena za najbolju u Velikoj Britaniji i mnogi bi pomislili da je to oduvek bio njen životni poziv. Nažalost, ovo njeno fitnes carstvo je "proizvedeno" iz velike tragedije.

Ona je imala samo 21 godinu kada je tadašnji dečko izgubio život i to je na nju ostavilo veliki trag.

Kako priznaje, nikada nije bila vična u vežbama i u školi je uvek bila poslednja birana kada su se određivali timovi. Nije verovala da će joj se život promeniti kada se pridruži vojnim kadetima.

- Počela sam da gradim kondiciju i snagu i počela sam da se osećam sigurnije - rekla je Lusi, piše Metro.co.uk.

Tu je upoznala Majka i oboje su imali samo 15 godina.

- Bila sam tako zaljubljena u Majka. Bio je tako divna duša, zabavan i sladak.

Kada je dobila poziv za vojsku, nije odbila. Poslali su je na obuku u trajanju od 12 nedelja u kasarnu u Hempširu. A i Majka su poslali, pa kada su se posle toga sreli, on ju je zaprosio nešto malo pre njenog punoletstva.

Planirali su zajedničku budućnosti, a onda se desio kobni trenutak. Naime, Majk se "zaigrao" sa kolegom iz kasarne.

Dok bi odlagali oružje, Majk i još jedan vojnik bi igrali igru "pretvaraj se Ruski rulet" - ispraznili bi pištolje od metaka, ali bi ih onda stavili jedno drugom u usta i povukli obarač. Samo ovaj put, drugi vojnik je zaboravio da izvadi sve metke. Majk je slučajno ubijen iz neposredne blizine.

- Te noći sam bila kod prijatelja, a vojna policija je pokušavala da me pronađe jer nisam bila kod kuće. Na kraju su pozvali moje roditelje koji su insistirali da mi policija ne kaže ništa dok oni ne stignu na lice mesta. Kada su me pronašli i kada sam stigla tamo i videla moje roditelje, znala sam da Majk nije dobro. Vrisnula sam njegovo ime i počela da bežim - rekla je iskreno Lusi.

Trčala je oko 20 minuta pre nego što su je pronašli. Nije smela da se suoči sa onim što su trebali da joj kažu.

- U povratku kući sam bila sa roditeljima u kolima koji su me držali za ruku. Srećna sam što sam imala njihovu podršku jer su voleli Majka kao da im je sin - kaže Lusi.

U svemu ovome fitnes joj je pomogao da brže prebrodi sve. Njegov gubitak joj je promenio tok života.

- Previše se plašim gubitaka ali i rađanja dece. Mislim da sam svoju ljubav usmerila na fitnes. Fokusirala sam se na pomoć drugima. Želim da pomognem ljudima da ponovo osete kontrolu nad svojim životom - rekla je Lusi iskreno.

Pokrenula je obuku za buduće fitnes trenera ali je bilo trenutaka kada je želela da odustane. Napravila je i fitnes kanal na video platformi i pozitivni komentari su je održavali u životu. I posle 20 godina od nesreće i pokretanja posla, rešila je da istraje i da ide do kraja.

Njena poruka je da svako treba da radi ono u čemu uživa, u čemu je strastven i da ostanete fokusirani.

(Kurir.rs/Metro.co.uk/Telegraf/prenela: T.J.)

Bonus video:

01:44

PRIJAVIO SAM SE I NAŠAO LJUBAV ŽIVOTA Stefan traži da im DRAGANA MIRKOVIĆ bude kuma! Bogdanka stidljivo: Gledaju mama i tata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track