DIJANI SVEKRVA PRAVI PAKAO OD ŽIVOTA, A KAD SE OBRATILA MUŽU ZA POMOĆ DOBILA HLADAN TUŠ: Umesto podrške dobila SRAMAN ULTIMATUM
Foto: Profimedia

PAKOST

DIJANI SVEKRVA PRAVI PAKAO OD ŽIVOTA, A KAD SE OBRATILA MUŽU ZA POMOĆ DOBILA HLADAN TUŠ: Umesto podrške dobila SRAMAN ULTIMATUM

Žena -

Dijana (25) se portalu Moje vrijeme požalila na svekrvu koja je neprijateljski nastrojena prema njoj te joj "podmuklo radi iza leđa".

Dijanin suprug ima 23 godine, a mladi par ima dvogodišnjeg sina. Ona ne živi sa svekrvom u istoj kući, niti je često viđa.

"Moja svekrva relativno je mlada postala svekrva i baka, jer muž ima sestru koja se udala pre njega i rodila. Mene nisu prihvatili u porodici još otkako smo suprug i ja počeli da se zabavljamo. Za svekrvu se uvek sve vrtelo oko ćerke i njene porodice. Uvek se njima sve davalo, a unuka se svuda vodila", ispričala je.

Svekrva
foto: Profimedia

"Svog unuka, našeg sina, niti jednom nigde nisu poveli. Mali je zbog toga jako tužan, a kad smo to njima jednom rekli, njihov odgovor je bio da je on još mali i da ga oni ne mogu voditi sa sobom. To nije istina jer je unuka kod njih svaki vikend prespavala dok je još bila beba, a moj sin im je premali i s dve godine", dodala je.

"Prihvatili smo to kao normalni ljudi i nismo se mešali nigde pa ni u njihove probleme. Jednako tako, nikoga nismo mešali u svoje svađe, rešavali bismo ih u svojoj kući. Ne volim kad se neko meša u moj život, to najviše mrzim", istakla je Dijana.

'Pre dva meseca sve je eskaliralo'

Njen suprug radi u majčinoj i očevoj porodičnoj firmi, a oni žive udaljeni svega pet minuta automobilom. Dijana trenutno ne radi, već je kod kuće i čuva dete.

majka, sin, bol
foto: Profimedia

"A tu i nastaju problemi. Istina je da sam većinu vremena kod kuće, a svekrva mi prebacuje da nikuda ne idem, da sam previše u kući. Štaviše, prigovara mi da se ne brinem o detetu i da ne kuvam pa dete nema šta jesti, i tako bliže i tako dalje", požalila se mlada majka.

Dijana je otkrila da je sve do nedavno mogla podnositi svekrvine ispade, no onda je sve eskaliralo.

Tinejdžer, depresija, ljutnja, svađa, ocena
foto: Profimedia

"Svekrva ne zna šta se događa kod nas u kući jer nas poseti jednom mesečno i samo kad nešto treba. Zadrži se deset minuta i to je to od nje. Do nedavno sam sve to još mogla podnositi, ali pre dva meseca sve je eskaliralo. Počelo je kad joj se ćerka, moja zaova, s detetom vratila kući zbog problema u braku", ispričala je.

"Već nedelju dana nakon što joj je ćerka došla kući počela je da mi pravi probleme i podsticala je svađu između mene i muža, s tim da mu je govorila razne stvari o meni. Naravno da smo se nakon toga on i ja jako posvađali, ali opet, to smo rešili u svojoj kući", dodala je.

Ne želi da se izvini svekrvi

Dijana tvrdi da je njena svekrva, osim o njoj, počela širiti laži i o celoj njenoj porodici. "Tek tad sam mužu rekla da više ne želim s njegovom mamom imati posla i da uopšte ne želim razgovarati s njom. Muž mi je rekao da uprkos svemu on i dalje želi da svi normalno razgovaramo i družimo se. Sto puta sam promislila, ali sam od te ideje odustala nakon što mi je zaova rekla da sam ja ta koja se svekrvi moram izviniti za svoje ponašanje", istakla je.

Svađa, Manipulator
foto: Shutterstock

"Pa ja sam ta koja u celoj toj priči nikada nisam ništa loše rekla njegovim roditeljima, a sada oni očekuju od mene da se ja izvinim. Ne vidim smisao", dodala je.

Dijana je suprugu rekla da ga razume jer on svaki dan mora ići kod svojih roditelja zbog posla, no zamolila ga je da ne ide kod njih kad je vikendima slobodan.

cimeri, svađa
foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

"Na to mi je odgovorio da se on kod njih ide družiti. Znam da ga oni tamo zovu i znam da mu pričaju sve i svašta za mene, jer kad dođe kući sav je živčan i odmah mi je sve jasno", otkrila je.

"Često samo prećutim jer se ne želim svađati s njim, a kad mu i objasnim da želim da je on vikendom kući s detetom i sa mnom, kaže mi da je s nama svaki dan. Pa dobro, preterujem li? Ne znam šta da radim, samo sam žena koja se bori za svoju porodicu. Molim za savet, hvala", istakla je na kraju svoje ispovesti mlada majka.

(Kurir.rs/Net.hr/TB)

Bonus video:

00:53

Svekrva Slađa najveselija na svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track