KRENULI JOJ TRUDOVI, A ONA UMESTO U BOLNICU POČELA DA SE ŠMINKA Devojka se fenirala, pila vino: "Hoću lepa da se porodim!" VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok

jasni prioriteti

KRENULI JOJ TRUDOVI, A ONA UMESTO U BOLNICU POČELA DA SE ŠMINKA Devojka se fenirala, pila vino: "Hoću lepa da se porodim!" VIDEO

Žena -

Sijera je usred noći počela da snima pripreme za porođaj, a u pomoć joj je pritekla sestra koja joj je sipala čašu vina i sredila frizuru.

Trudnicu Sijeru Kejls trudovi nisu omeli u pripremama za porođaj, a želja joj je bila da se našminka i dotera frizuru za bolnicu.

- Spremite se sa mnom za porođaj. Imam trudove, ali nisu toliko jaki da ne bih mogla da pričam o tome, jer ko ne želi da izgleda sjajno na porođaju - počela je video Sijera Kejles u 5.30 ujutro.

Kada je počela da snima, već je imala malo šminke na licu, ali je rešila da to popravi, pa je krenula sa bronzerom.

- Mislim da je ovo zaista smešno i biće mi drago da kasnije pogledam ovaj video - rekla je, a zatim uzela čašu vina u ruke i nastavila sa šminkom.

- Sestra mi je natočila čašu vina jer mi je babica rekla da popijem jednu pre porođaja i pokušam da se naspavam. Ko bi to odbio? – rekla je, a u pripremanju joj se pridružila i sestra.

- Par minuta bola i imaćeš svoju bebu - ohrabrila ju je sestra i počela da je fenira. - Koga još znate da je na porođaj išao sa ovako isfeniranom kosom? - pitala je kameru, pa su se obe nasmejale.

Sijera je kroz video imala nekoliko slabijih trudova, ali je uspela da se sredi onako kako je planirala.

- Idem da dremam, sledeći put kada me budete vidli imaću bebu i verovatno pelene - zaključila je buduća mama.

(Kurir.rs/informer/T.J.)

Bonus video:

05:18

Beba i Lola uče Rašu plesne korake

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track