POZLILO MU KADA JE VIDEO KAKO SE NJEGOVA DEVOJKA OBLAČI ZA POSAO: "Posetio sam je i ostao ŠOKIRAN onim što ima na sebi!"
Foto: Shutterstock

nije mu lako

POZLILO MU KADA JE VIDEO KAKO SE NJEGOVA DEVOJKA OBLAČI ZA POSAO: "Posetio sam je i ostao ŠOKIRAN onim što ima na sebi!"

Žena -

Jedan se muškarac požalio na odevne kombinacije svoje devojke na Reditu...

Jedan muškarac izazvao pravu buru komentara nakon što se na Reditu požalio na odevne poslovne kombinacije svoje devojke. Korisnici Redita prozvali su ga ‘nesigurnim‘ i ‘kontrolišućim‘ nakon što je od svoje drage zahtevao da ‘prestane da se oblači tako seksi‘ za posao.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

35-godišnjak je bio šokiran kada je posetio svoju partnerku na poslu i otkrio da je zamenila svoje uobičajene udobne džempere, naočare za čitanje i konjski rep za profesionalniji izgled koji uključuje suknje, uske bluze i rpuštenu kosu.

"Moja devojka je informatičarka i predaje na univerzitetu", otkrio je u objavi na Reditu.

"Kad je vidim kod kuće, najčešće voli da nosi udobnu odeću. Ponekad je posetim na kampusu dok je na poslu i tada napravi totalni zaokret od svoje uobičajene ‘udobne‘ estetike - nosi pensil suknje, a bluze su joj malo preuske u području grudi. Dakle, jako je slatka kod kuće, a na poslu je vrlo seksi. Po meni je to neprimereno da tako izgleda u blizini napaljenih mladića", požalio se ovaj muškarac na internetu.

Pojasnio je i da se oseća nesigurno zbog ljepote svoje partnerke i da je zabrinut zbog neželjene pažnje drugih muškaraca koju će joj oni poklanjati.

"Ponekad me uhvati taj jeziv osećaj pa pomislim šta ako me ostavi zbog nekog kolege ili čak studenta?", podelio je svoje brige.

posao
foto: Shutterstock

"Nazovite me smešnim, ali prolaze mi takve misli kroz glavu i nisam siguran koliko su utemeljene. Moja devojka misli da je optužujem da je ‘pedofilka‘, a mene ta optužba toliko vređa da malo vičem na nju", dodao je.

Zbog toga im je odnos ‘napet‘ poslednjih nekoliko nedelja i stalno se svađaju.

"Ona misli da ne želim da uživa u svom poslu na univerzitetu i to samo zato što smatram da bi trebalo da se oblači ‘manje seksi‘ za posao", požalio se, a onda su krenule brojne kritike na njegov račun. Mnogi smatraju da mu je ponašanje ‘nerazumno‘.

"Ona se profesionalno oblači i nije obavezna da izgleda neprivlačno samo kako bi udovoljila tvojim nerazumnim zahtevima. Zapitaj se zašto ti to smeta i ozbiljno istražite tu temu", odgovorio mu je jedan korisnik Redita.

Tinejdžerka, Posao
foto: Profimedia

"Grozno je to što vičeš na nju jer ona smatra tvoje nezrelo ponašanje uvredljivim. Očigledno moraš još malo da odrasteš. Da sam na njenom mestu, ostavila bih te. Moraš da promeniš svoje ponašanje ako ne želiš da završiš kao samac", poručila je druga korisnica.

"Ona se oblači profesionalno. Neće je shvatati ozbiljno kao profesorku ako se počne da se pojavljiuje u udobnoj, slatkoj odeći i ako ne vodi računa o svom izgledu", savetovali su mu dalje.

Ipak, bilo je i onih koji su mu pružili podršku u komentarima.

"Tvoji osećaji su legitimni i možeš da pitaš svoju devojku šta god želiš. Očito je da ona ne mora da te posluša, ali tvoji su osećaji legitimni", poručio mu je jedan korisnik Redita.

(Kurir.rs/Jutarnji/T.J.)

Bonus video:

02:29

POZNATI GLUMAC O POSTAVLJANJU GRANICA: U emisiji Pusti brigu otkrio šta je ključno kada je reč O GLUMI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track