BOLNA ISPOVEST MUŠKARCA KOG JE NAPASTVOVALA ŽENA: Bilo mi je MUKA, osećao sam se PRLJAVO, nisam mogao da shvatim šta mi se desilo!
Foto: Profimedia

iskren

BOLNA ISPOVEST MUŠKARCA KOG JE NAPASTVOVALA ŽENA: Bilo mi je MUKA, osećao sam se PRLJAVO, nisam mogao da shvatim šta mi se desilo!

Žena -

Jedan muškarac ispričao je kako je imao neprijatno iskustvo s nepoznatom ženom.

Razmišljajući kasnije, shvatio je kako je ustvari bio silovan i kako se, mimo sopstvene volje, upustio u iskustvo koje mu nije trebalo.

Muškarac
foto: Printskrin Tik Tok

Ovo je njegova ispovest

To se dogodilo 1980. godine kada sam imao trideset godina. Bio sam na aerodromu, čekajući let kući. Pošto nigde nije bilo slobodnih mesta, jedini izbor bio je prenoćiti u luksuznom hotelu. Prijavio sam se, ostavio prtljag u sobi i otišao u bar na piće pre spavanja.

Ne sećam se nikoga osim dve žene koje su stajale u ćošku. Nosile su ležernu odeću i bile su vitke. Jedna je bila značajno mlađa od druge - jedna u kasnim dvadesetima, a druga u ranim četrdesetima. Ne znam ko je prvi napravio korak, ali uskoro sam razgovarao i pio s njima.

Sećam se da je mlađa žena pričala kako je nedavno raskinula s dečkom i da se zbog toga oseća baš loše. Kada se bar zatvorio, uzeli smo još po jedno piće i krenuli u lobi.

Verovatno sam flertovao jer je u jednom trenutku mlađa žena rekla da želi da ide sa mnom u sobu. Starija je pogledala i upitala: "Stvarno želiš ovo?" A ona je klimnula glavom.

barmen, kafić, društvo, izlazak, piće
foto: Profimedia

U mojoj sobi, prvo što je učinila bilo je podizanje moje uniforme i početak ismejavanja: "Spavaš li u ovome?" Pitala me s podrugljivim smeškom. U trenutku se atmosfera promenila, i jednostavno sam želeo da je se rešim što pre. Nije mi odgovaralo njeno prisutstvo.

Ali ona nije želela da ode. Skinula se i stala na vrata. Insistirala je da imamo seks. Uhvatio sam sebe kako je uveravam da to nije najbolje rešenje, bio sam zgrožen. Jednostavno, hemija je nestala, i nisam želeo da spavam s njom, ali ona je bila toliko napadna da je situacija postajala sve gora i gora.

Odlučio sam da brzo obavim to. Skinuo sam se, a seks je bio brz i precizan. Kada je sve završilo, ona je nastavila s provokacijama. Pošto nije želela da izađe iz moje sobe, obukao sam se i izašao u hodnik dok je ona vikala za mnom. Nakon sat vremena lutanja, vratio sam se, a nje nije bilo u sobi.

Dok sam se vraćao kući, osećao sam se prljavo i iskorišćeno. Bilo mi je muka čitavim putem nazad. Nisam mogao da shvatim štoami se dogodilo.

Nedavno, dok sam slušao predavanje o silovanju i nasilju, jednostavno mi je "kliknulo". Ono što mi se dogodilo bilo je silovanje. I danas, sećanje na taj događaj izaziva mučninu.

(Kurir.rs/Net.hr/T.J.)

Bonus video:

02:29

POZNATI GLUMAC O POSTAVLJANJU GRANICA: U emisiji Pusti brigu otkrio šta je ključno kada je reč O GLUMI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track