POBEGLA SAM DA BIH SE VENČALA S MUŠKARCEM KOG SAM POZNAVALA 13 DANA: Ono što je posle usledilo promenilo mi je život (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

NE BI TO NIKOM PREPORUČILA

POBEGLA SAM DA BIH SE VENČALA S MUŠKARCEM KOG SAM POZNAVALA 13 DANA: Ono što je posle usledilo promenilo mi je život (VIDEO)

Žena -

Ljubav na prvi pogled je moguća, a jedna žena kaže da je ona živi dokaz. Objasnila je da je, iako to ne bi preporučila nikome, pobegla s muškarcem nakon što ga je poznavala manje od dve nedelje.

Žena po imenu Rejčel, koja na TikToku ima više od 1,3 miliona pratilaca, objavila je video koji je privukao mnogo pažnje. "Kada sam imala 24 godine, pobegla sam s muškarcem kog sam upoznala 13 dana ranije", rekla je. Objasnila je da je bila sigurna u trenutku kada je donela odluku i pokazala se ispravnom. "Kad znate - znate! (Zapravo ne opravdavam ovo, deco! Samo zato što je meni uspelo, ne znači da obično funkcioniše)," dodala je.

@themrspedersen When you know, you know! (I don’t actually condone this, kids! Just because it worked for me, doesn’t mean it usually works) #marriedatfirstsight #weeloped #marriedastranger #loveatfirstsight #whenyouknowyouknow

Rejčel je podelila fotografiju s dana njihove veridbe, na kojoj je obučena u belu haljinu, a njen budući mladoženja kleči i prosi je. Godinama kasnije, srećan bračni par može da se pohvali s troje dece i nimalo ne žali zbog svoje odluke.

Ljudi su u komentarima podelili svoje mišljenje o njihovoj odluci. Mnogi su bili srećni zbog njih dvoje i bilo im je drago što je uspelo: "I ja sam to isto uradio s 18 godina", stoji u jednom komentaru.

"Najbolja odluka ikad. Umro je u 33. godini i da se nismo venčali mladi, ne bih imala sve ove lepe uspomene", komentarisala je druga osoba. Mnogi su se složili da kada upoznaš "onu pravu osobu", jednostavno znaš. "Upoznala sam muškarca u Kaliforniji na odmoru i udala se za njega na svoj 20. rođendan. Još sam u braku", dodala je treća osoba. "Moj dečko se preselio iz Francuske u Meksiko, a poznavali smo se tek jedan dan, i dalje smo zajedno nakon 5 godina", glasio je još jedan komentar.

(Kurir.rs/ The Sun/ L. S)

Bonus video:

01:58

VENČANJE JE ZAKAZANO! Ognjen Amidžić otkrio: Dete je kruna naše ljubavi i odnosa SADA ZNAMO I POL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track