"NE RAĐAJTE DECU MUŠKARCIMA KOJI SU ŠVORC" Šok izjava žene milionera podigla buru: Podelila spisak poklona koje ZAHTEVA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/lionlindaa

NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE

"NE RAĐAJTE DECU MUŠKARCIMA KOJI SU ŠVORC" Šok izjava žene milionera podigla buru: Podelila spisak poklona koje ZAHTEVA (VIDEO)

Žena -

Bogati meksički preduzetnik i milioner Riki Andrade i njegova supruga Linda Andrade čekaju prvo dete, a ona je sad na Instagramu objavila video koji je iznenadio mnoge.

"Trudna sam, stoga mi očito trebaju pokloni. Dakle, idemo u šoping. Treba da prestanete da imate decu s muškarcima koji su švorc, jer kad kažem ‘pokloni’, mislim na automobil ili kuću… Takođe, želim Birkin torbu, ali onu koja je napravljena od krokodilske kože. I želim tri automobila - Lamborghini Urus, G Wagon i Rolls-Royce. Muž nek mi nabavi dva od tri automobila i ja ću biti srećna, tako sam jednostavna. Šoping s mojim suprugom je tako zabavan, jer on nikad ne gleda cenu. Doslovno ne bih imala ovu bebu ako neću dobiti poklone. Ali vi već znate da ću razmaziti svoju bebu i toliko sam uzbuđena jer ću biti mama", poručila je.

"Nema beba s muškarcima koji su švorc", dodala je u opisu snimka.

Linda je nedavno objavila emotivni video sa zabave na kojoj se otkriva pol deteta. Na početku snimka ona i muž poljubili su se na jahti, a onda su krenuli da seku zlatnu tortu na kojoj piše "princ ili princeza?"

Nakon što su isekli parče torte, videli su da je unutrašnjost torte roze boje i tako otkrili da će dobiti ćerku.

"Jedva čekam da upoznam našu princezu", poručila je Linda, a pratioci su im u komentarima čestitali.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

14:43

DŽEJ KAO MILIONER IZ BLATA! Šaban počeo karijeru na GOLOM OTOKU! Bulić i Trivan otkrili šta nas čeka u novim FILMOVIMA O POZNATIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track