KADA SAM VIDELA U ČEMU JE MOJA SESTRA STIGLA NA VENČANJE POZELENELA SAM OD MUKE: Najlepši dan mi je pretvorila u PRAVI CIRKUS
Foto: TikTok/primalempress

NIJE NIŠTA ISPALO KAKO JE PLANIRALA

KADA SAM VIDELA U ČEMU JE MOJA SESTRA STIGLA NA VENČANJE POZELENELA SAM OD MUKE: Najlepši dan mi je pretvorila u PRAVI CIRKUS

Žena -

Jedna britanska TikTokerka nedavno je rešila da otvori dušu i na ovoj društvenoj mreži podeli "prljav veš" sa svog tradicionalnog, škotskog venčanja. Ova mlada dama je ogorčena na svoje prijateljice koje nisu do kraja ispoštovale ono što ih je zamolila, a čak se i njen suprug oglušio o njene želje, iako njemu nije toliko zamerila. Naime, nisu sve njene deveruše pravilno odgovorile na zadati kodeks oblačenja, poremetevši tako čitav koncept venčanja koji je ova mlada imala.

Ova Britanka je odgovorila jednoj korisnici na pitanje zašto nisu sve deveruše bile obučene u haljine iste boje, kako to običaj nalaže, rekavši da je i sama zbunjena takvim ishodom.

"Ja sam bila mlada, a ja sam i dalje zbunjena. I dalje ne razumem kako smo imali haljine različitih boja na venčanju, i kako je i mladoženja, da, čak i mladoženja, promenio boju svog kilta u poslednjem trenutku. I ljudi se posle pitaju zašto sam imala nervni slom posle venčanja", otpočela je ona svoju priču.

Plavokosa TikTokerka je akcentovala kako je želela da bude fina mlada i da da izbor svojim prijateljima, ali da je to bila greška koja joj se obila o glavu. Ona sama je doživela užasno iskustvo kao deveruša jer je morala da nosi model haljine koji joj ne pristaje i čula je slične priče od drugih žena, pa je želela da ugodi svima.

Svojim deverušama poručila je da mogu da izaberu bilo koji model haljine, ali je zahtevala da sve budu u istoj boji. Čak im je ponudila i dve opcije boja - zelenu i zlatnu, jer je to bila i šema boja na njenom venčanju.

venčanje
foto: Printskrin

"Nisam želela da im naređujem šta da nose, kako da nameste frizuru, želela sam da se srede kako god žele i da se osećaju divno", rekla je i dodala da je ona sama kupovala zelene haljine preko interneta za sve prijateljice, donosila im da ih probaju, pa vraćala one koje im ne odgovaraju i naručivala nove.

No, na koncu svega, rezultat je bio potpuno drugačiji od željenog - četiri deveruše su se pojavile u tamnozelenoj haljini, tri u plavoj, a jedna u svilenoj toaleti boje šampanjca.

"Hajde da obratimo pažnju na devojku u haljini boje šampanjca. Možda mislite da je ona kuma jer nosi potpuno drugačiju haljinu od ostalih. Ali nije. Devojka pored nje je deveruša. To je moja sestra! Ako pogledate reč diva u rečniku, možda ćete pored pronaći njenu fotografiju", priča TikTokerka.

venčanje
foto: Printskrin

"Nije htela da nosi zeleno, ne voli zeleno. Htela je da nosi zlatno. Nije htela da joj ja kupim haljinu. Nisam čak ni znala šta će obući sve dok se nije pojavila na licu mesta, 10 minuta pred početak venčanja. Pritom, njena haljina je bila duplo skuplja od moje venčanice", dodala je.

Njen snimak je ubrzo postao viralan - pregledan je više od pola miliona puta i doveo do brojnih reakcija. Korisnici TikToka nisu poštedeli njenu sestru ružnih komentara, tvrdeći da je toliko očigledno da je želela da bude u centru pažnje.

venčanje
foto: Printscreen

"Na tvom mestu poslala bih je kući sa svadbe", "Plave i zelene haljine izgledaju divno, nije mi jasno šta je htela devojka u zlatnom da postige, "Imaš toleranciju sveca. Da je moja sestra ovo uradila, ne bi bila na svadbenim fotografijama", "Trebalo je da joj u fotošopu obojiš haljinu u zeleno", "Tvoja sestra je htela da te zaseni, to je tako pogrešno", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track