MUŽ I JA SMO ISPROBALI OVU KONTROVERZNU TEHNIKU U KREVETU I TO NAM JE SPASILO BRAK: Da nije bilo toga, odavno bismo se RAZVELI
Foto: Instagram/jemanddaz

SAVETUJU SVIMA DA PROBAJU

MUŽ I JA SMO ISPROBALI OVU KONTROVERZNU TEHNIKU U KREVETU I TO NAM JE SPASILO BRAK: Da nije bilo toga, odavno bismo se RAZVELI

Žena -

Jedan britanski par otkrio je da je redovni seks sa drugima spasao njihovu vezu i ohrabruju druge da pokušaju isto. Džema (43) i Daz (40) već pet godina su svingeri i veruju da je to ojačalo njihov odnos.

„To je verovatno nešto što bi svi trebalo da razmotre. To je način da poboljšate svoju vezu i zbližite se kroz zajednička iskustva. Takođe, to jača poverenje između vas i partnera i pomaže da prevaziđete ljubomoru i probleme sa egom“, kazala je Džema, a prenosi NY Post.

Ona je istakla i da joj je to što je postala svingerka pomoglo da podigne samopouzdanje u vezi sa svojim telom.

Džema i Daz su počeli da se zabavljaju 2014. i bili su monogamni pet godina, a onda priznali da im je zanimljivo i nešto sa strane.

Oni su shvatili da njihova veza neće opstati na duže staze ako ozbiljno ne začine svoj seksualni život, pa su se okrenuli svingerima.

„U početku je najveći izazov bila ljubomora“, priznala je Džema.

Rekla je i da su ona i Daz odlučili da sebi olakšaju tako što su prvo na žurkama samo posmatrali druge. U početku je sve išlo polako.

„Prvo vidite svog partnera kako ljubi drugu osobu, a onda i golog pored druge osobe dok se lagano dodiruju. Prošlo je oko godinu dana do našeg prvog potpunog iskustva menjanja partnera.“

Džema i Daz kažu da se često upoznaju sa drugim svingerima sa kojima spavaju pre nego što svi zajedno odu u krevet.

„Ljudi misle da je ovakav način života anonimni jednokratni kontakt i pretpostavljam da za neke i jeste, ali mi zaista želimo da se prvo povežemo sa parovima. Mi provodimo neko vreme upoznajući ih i u suštini izlazimo sa njima pre nego što se bilo šta seksualno desi.“

I dok podstiču druge parove da isprobaju isto što i oni, Džema i Daz kažu da je u svemu komunikacija ključna.

„Budite jasni – utvrdite šta tačno i vi i partner želite iz toga. Savetujemo svima koji razmišljaju o tome da razgovaraju o svojim osećanjima u vezi sa bilo kojom igrom nakon što se ona desi kako biste bili sigurni da ste oboje još uvek potpuno posvećeni i uživate u toj avanturi. Zajedno ste u tome“, izjavila je ona.

(Kurir.rs/Zadovoljna/NY Post/ T.B.)

Bonus video:

00:35

DRAMA U BARU! Zoranin dečko stigao u bar nakon vesti da je imala oralni seks sa Damirom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track