UPOZNALI SE NA INTERNETU TRAŽEĆI LJUBAV, A ONDA SU PRONAŠLI SLIKU IZ VRTIĆA: Ostali su ŠOKIRANI kada je isplivala istina!
Foto: Printscreen/Youtube

filmska priča

UPOZNALI SE NA INTERNETU TRAŽEĆI LJUBAV, A ONDA SU PRONAŠLI SLIKU IZ VRTIĆA: Ostali su ŠOKIRANI kada je isplivala istina!

Žena -

Da li verujete u slučajnosti i predoređenosti? Barem kad je ljubav u pitanju? Ako ne, posle ove priče ćete sigurno promeniti mišljenje.

Džošua i Elizabeta iz Minesote dokaz su da prava ljubav uvek čeka svoj trenutak i desi se kad se najmanje nadate. Ali, u njihovom slučaju to nije sve. Nakon što su se upoznali preko dejting aplikacije, shvatili su da ih povezuje previše stvari.

Elizabet Kirstensen, Džošua Kolbert
foto: Printscreen/Youtube

Elizabet Kirstensen i Džošua Kolbert rođeni su istog dana. U istoj bolnici. Išli su u isti vrtić. Od tada im se putevi razilaze, postojanja onog drugog se i ne sećaju, ulaze u brak, dobijaju decu, pa se razvode. A onda, kad su svoje ljubavne krahove malo odbolovali, odlučili su, nekako u isto vreme, da sebi daju šansu za novu emotivnu vezu. Otvorili su profile na aplikaciji za upoznavanje parova i pronašli se. Kako je konverzacija napredovala, postavljali su opšta pitanja jedno drugom, a onda shvatili da se zapravo znaju još od malih nogu.

"Pitala je gde sam odrastao, a ja sam odgovorio da je to bilo u Andoveru i da sam išao u hrišćansku školu Nortsajd“, rekao je Džošua za CBS Nevs.

Kada je Elizabet shvatila da je ona išla na isto mesto u vrtić, posumnjala je da su možda išli čak i u istu grupu, pa je potražila stare fotografije i pronašla svoju novu ljubav na njima.

Elizabet Kirstensen, Džošua Kolbert
foto: Printscreen/Youtube

Kao da je to bilo prevelika slučajnost, shvatili su da im se i datum i mesto rođenja podudaraju.

Elizabet je rođena 13. septembra 1988. Kao i Džošua. Elizabet je rođena u bolnici Mersi u Minesoti. I Džošua takođe. Rođeni su u razmaku od samo šest sati.

Pronašli su i video kasetu na kojoj je bio snimak njihovog 'maturiranja' u vrtiću i videli sebe - zajedno - na njemu.

Veruju da ih je Bog ponovo spojio, nakon što su proživeli teške trenutke posle razvoda. Džošua je bio oženjen pet godina, Elizabet udata devet.

"Ljudima se zacakle oči kad nas čuju. Mnogo ljudi traži nadu. I zato su oduševljeni našom ljubavnom pričom", otkrio je Džošua za medije.

Za sebe je dodao da je i 'stara škola', pa je od Elizabetinog oca mesec dana nakon upoznavanja zatražio ruku i zaprosio je. Kako sam nema majku, koja je umrla kad je imao sedam godina, otac mu je rekao da mora da mora da bude obazriv sa svojom novom izabranicom, a Džošua je bio presrećan što je njena porodica veoma vezana, pa i on sada uživa u zajedništvu sa njima.

Elizabet Kirstensen, Džošua Kolbert
foto: Printscreen/Youtube

Par je o svom ponovnom susretu, ljubavi i braku obavestio i vaspitačicu iz vrtića, a ona je za medije izrazila veliko oduševljenje i sreću što je dvoje njenih davnih đaka pronašlo zajedničku sreću u životu i što tako javno šire veru u pravu ljubav, koja uvek sačeka kad joj vreme.

Venčali su se 13. septembra 2023. godine na njihov 35 rođendan.

(Kurir.rs/BlicŽena/T.J.)

Bonus video:

01:56

POZNATI RIJALITI PAR PREKO NOĆI DOŽIVEO VELIKU PATNJU: Ovako sada živimo! Nekada vas uveseljavali, a sada proživljavaju NOĆNU MORU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track