"IMAM DVE DIPLOME, GOVORIM TRI JEZIKA I NE MOGU DA NAĐEM POSAO" Ide od vrata do vrata - I NIŠTA, njene suze izazvale LAVINU
Foto: Printscreen/Tik Tok

LJUDI JOJ PRUŽAJU PODRŠKU

"IMAM DVE DIPLOME, GOVORIM TRI JEZIKA I NE MOGU DA NAĐEM POSAO" Ide od vrata do vrata - I NIŠTA, njene suze izazvale LAVINU

Žena -

Lohani Santos je 26-godišnjakinja iz Njujorka, iz Bruklina, koja se na TikToku požalila kako njeni pokušaji da ide od vrata do vrata u nadi da će pronaći posao nisu ispali onako kako je očekivala.

U snimku koji je pregledan čak 24 miliona puta devojka se rasplakala nakon neuspelog pokušaja traženja posla. Držeći hrpu kopija svoje biografije u ruci na ulicama Njujorka, objasnila je kako se oseća posramljeno nakon što su je brojni poslodavci odbili kad ih je pitala zapošljavaju li nove osobe.

"Iskreno, malo mi je neprijatno jer se bukvalno prijavljujem za poslove s minimalnom platom. Ovo nisam očekivala. Imam dve diplome, iz komunikacija i glume, govorim tri jezika...", rekla je kroz suze.

@lohannysant I got tear stains on my resume 😔😔😔 #nyc #unemployed ♬ original sound - Lohanny

"Ovo je s*anje, samo želim da budem tiktokerka, da vam kažem iskreno, ali ne mogu više da se zavaravam, bukvalno moram da zaradim. Samo ću da nastavim da pokušavam", zaključila je.

Otkako je objavila video, Santos je dobila puno podrške i saveta kako da pronađe posao.

"Nikad nemoj da se stidiš. Treba da osećaš ponos što stavljaš svoj ego sa strane i što si realna", napisao joj je jedan pratilac.

"Ne pitaj da li zapošljavaju. Samo reci da želiš da se prijaviš i razgovaraj s menadžerom. Budi samouverena", savetovao ju je drugi. "Ovako smo se zapošljavali pre interneta. Nemaš čega da se stidiš jer ti ovo daje iskustvo u stvarnom svetu", poručio joj je treći.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S)

Bonus video:

01:34

OGLAS U SRBIJI ZA VOZAČA, PLATA 250.000 DINARA?! Iz Infostuda o deficitarnim zanimanjima: Ovde plata ide do 350.000 RSD

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track