OVE 4 STVARI KOJE ŽENE RADE U SALONIMA IZLUĐUJU FRIZERKE! Zbog jedne posebno polude: "Ne mogu da razumem ovakvo ponašanje"
Foto: Profimedia

da li i vi ovo radite?

OVE 4 STVARI KOJE ŽENE RADE U SALONIMA IZLUĐUJU FRIZERKE! Zbog jedne posebno polude: "Ne mogu da razumem ovakvo ponašanje"

Žena -

Veza između žene i odabranog frizera/frizerke je gotovo neraskidiva. Mnoge su "verne" jednom salonu i frizerki koja već napamet zna kako da tretira njihovu kosu na najbolji način.

kosa, feniranje, frizura, frizerski salon
foto: Profimedia

Ipak, postavlja se pitanje da li su naši odabrani frizeri ti kojima smo mi omiljena mušterija. Da li nam se obraduju kad nas vide na vratima ili prevrnu očima?

Tiktok frizerka

Frizerka Helen Rouz Hauard redovno deli svoja iskustva iz salona sa korisnicima TikToka, a neretko svoje pratioce nasmeje do suza svojim anegdotama.

Ovog puta ona je objavila snimak gde je na šaljiv način prikazla četiri česte navike svojih klijenata koje je nerviraju, a ponekad i izluđuju.

frizerka, frizer, kosa, plavuša, uništena kosa
foto: Profimedia

Za nju su to nepotrebna ili čudna ponašnja, koja ne može da shvati, a upitala je druge korisnike da li su možda primetili slične situacije.

"Ne razumem ovakvo ponašanje"

Reč je o sitnicama, a verovatno ćete primetiti da i sami radite ponešto od ovoga.

Helen ističe da joj smeta kada klijent "neće da drži glavu pognutu" dok im šiša zadnji deo kose, već je uporno vraćaju u normalan položaj.

Dalje navodi dame koje kada im povuče kosu četkom za feniranje unazad - i one same čitavim gornjim delom tela kreću unazad.

Frizerku zbunjuju i pokušaji žena da uspostave kontakt očima dok neobavezno ćaskaju, a ona im u tom trenutku pere kosu u šamponjeri.

Dodala je i da ne voli kada klijenti pokušavaju da podignu kosu u trenutku dok im ona stavlja kecelju oko odeće - iako misle da pomažu, zapravo odmažu.

frizerka
foto: Shutterstock

Ovaj video pokrenuo je lavinu komentara na mrežama, a mnogi korisnici priznali su da rade bar jednu od navedenih stvari koje izluđuju frizere.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:29

FRIZERKA OBMANJIVALA MUŠTERIJU, A ONDA JE UNAKAZILA? Ristić otkrio kako da se pravno zaštitimo, a onda dao INTERESANTAN SAVET

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track