KAKO UPROSTITI ČIŠĆENJE? Uštedite vreme i na praktičan i neka vam kuća blista!
Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

KAKO UPROSTITI ČIŠĆENJE? Uštedite vreme i na praktičan i neka vam kuća blista!

Žena -

Znate i sami da je čišćenje vašeg stana ili kuće obaveza koju ne možete da izbegnete. Malo truda i vremena učiniće da se sve cakli, a vi ćete biti zadovoljni. Kako možete sebi da olakšate? Birajte proizvode koji mogu dosta da vam skrate vremenski period obavljanje ove obeveze. Mi vam preporučujemo jedan - Mop sa kantom – Brisko! Ovo je savršen alat za čišćenje vašeg doma! Dizajniran je sa praktičnošću i efikasnošću, čineći čišćenje bržim i lakšim nego ikada pre!

Mop sa kantom, Brisko
foto: Promo

Uz ovaj brisko dolazi i snažna kanta sa odvajajućim odeljkom za čistu i prljavu vodu, čime se obezbeđuje čista voda tokom celog procesa čišćenja. Mop sa mikrofiber krpicom efikasno skuplja prašinu i nečistoće sa površina. Ima podesivu dršku koja se lako prilagođava vašoj visini za udobno korišćenje. Jednostavan mehanizam za ceđenje smanjuje vam napor potreban za ispiranje mop krpe.

U kompletu dobijate kantu, teleskopsku dršku, dve krpe od mikrofibera i četku u samoj kanti. Dužina drške je 120 cm, a kofa je visine 40 cm i širine 20 cm.

Mop sa kantom, Brisko
foto: Promo

Sa ovim briskom čišćenje postaje brže, praktičnije i manje naporno. Ovaj proizvod će vam pomoći da održavate svoj dom čistim i blistavim!

Poručite OVDE mop sa kantom po ceni od samo 1.780 rsd i olakšajte sebi čišćenje. Možete i pozvati broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track