KAD ČUKLJEVI POČNU DA BOLE: Da li je ovo znak da treba da reagujete?
Foto: Promo

KAD ČUKLJEVI POČNU DA BOLE: Da li je ovo znak da treba da reagujete?

Žena -

Čukljevi nisu samo estetski problem. Oni u obući i tek kako stvaraju bolove i vremenom situacija ne biva ništa bolja ako se ne reaguje na vreme. A da li ste čuli za silikonske separatore za čukljeve? Pogledajte ih OVDE.

**Udobnost koja se oseća na svakom koraku**

Ove mekane, silikonske separatore karakteriše nežna tekstura koja nežno prekriva vaše čukljeve, pružajući osećaj udobnosti tokom celog dana. Nema više neprijatnosti ili trenja o obuću - dozvolite svojim stopalima da dišu i da im bude ugodno tokom čitavog dana.

**Dizajnirano za svu obuću i svako stopalo**

Jednostavan i univerzalan dizajn znači da separatori savršeno odgovaraju svim veličinama stopala i svim tipovima cipela. Bez obzira da li nosite omiljene cipele na visoku potpeticu ili sportske patike, ovi silikonski separatori pružaju zaštitu i podršku.

Hangar
foto: Promo

**Momentalno olakšanje**

Ako patite od neprijatnosti uzrokovane čukljevima, separatori su tu da pruže trenutno olakšanje. Specijalno dizajnirani da razdvajaju palac od ostalih prstiju, ovi silikonski dodaci pomažu u smanjenju pritiska na čukljeve i sprečavaju trenje koje može uzrokovati nelagodnost.

Izrađeni su od visokokvalitetnog silikona, materijal je lako održiv, jednostavno se čisti. Poručite putem online prodavnice OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track