SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA SA KOLEGINICOM Pozvao me je NJEN SUPRUG, a onda smo upali u TAKAV KARAMBOL da toga nismo bili ni svesni
Foto: Profimedia

zaljubili se

SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA SA KOLEGINICOM Pozvao me je NJEN SUPRUG, a onda smo upali u TAKAV KARAMBOL da toga nismo bili ni svesni

Žena -

Ispovest žene koja je saznala da je muž vara, a potom se zaljubila u supruga ljubavnice!

Tridesetogodišnja žena je otkrila kako se situacija u kojoj je saznala da je suprug vara sa koleginicom potpuno preokrenula i pretvorila u zamršeno klupko emocija. Ona je u objavi na Reditu detaljno napisala šta se dogodilo. "Pre godinu dana sam saznala da moj muž spava sa svojom radnicom. Njen suprug me je odmah pozvao, nazovimo ga 'J'. Bio je slomljen. Pokazao mi je poruke zbog kojih mi je bilo jasno kada su bili u hotelima zajedno", napisala je.

koleginica, posao, dekolte, naočare
foto: Profimedia

Odlučila je da ne reaguje dok ne završi studije. "Ako se sada razvedem, neću moći da brinem za svoju ćerku, a onda bi moj suprug dobio starateljstvo. Pitala sam ga da li može da pričeka nekoliko meseci, verovatno i duže. Na moje iznenađenje, pristao je. Zahvalila sam mu se, ali mi je rekao da ni on ne zna šta da radi", napisala je i dodala da je ostala u kontaktu sa gospodinom "J". Popili su nekoliko kafa, išli u šetnje i jednom u bioskop.

Druženje, Izlazak, Par
foto: Profimedia

"Primetila sam kako često razmišljam o njemu sa osmehom na licu. On je bio prva osoba na koju sam pomislila ujutru i zadnja na koju sam pomislila pre spavanja", priznala je i dodala da joj je gospodin "J" priznao da se zaljubio. Plan je bio da pričekaju dok ona ne završi studije, a zatim da razotkriju partnere i razvedu se. "Jesam li patetična što želim da dam 'J' i meni šansu i vidim šta može da bude od toga? Mogu li dva slomljena srca zaista da pronađu sreću zajedno kad je njihova ljubavna priča počela kao naša?", pitala se žena.

žena, srećna, devojka, Sunce, terasa
foto: Profimedia

"Došla sam kući, a moj muž je već pokupio našu ćerku i samo su se šalili i zabavljali. Osetila sam kako se ogromna tuga skuplja u meni. Šta radim? Šta radimo svi mi? Krivica me je obuzela gledajući srećno lice svoje ćerke kako se igra. Nisam mogla to da podnesem. Pogledala sam svog muža i pokušala da se setim šta volim kod njega, ali nisam mogla. Sve što sam mogla da vidim jesu njegove poruke poslate njoj, o tome kako je zadnji put bilo sjajno i što želi sledeće da joj radi. Osećala sam ogroman bes i mržnju prema svom suprugu, ali i prema sebi i 'J'", napisala je.

par, veza, razvod, svađa
foto: Profimedia

Odlučila je da se ne upušta u novu vezu. Objasnila je gospodinu 'J' da njenu ćerku povređuje sve što se dogodilo i da želi da se fokusira na nju. 'J' joj je odgovorio da razume njenu odluku, ali da će je i dalje čekati. "Plakala sam dobrih sat vremena i nakon toga već mi je nedostajao njegov glas. Znam da je moj brak nepovratan i da činim pravu stvar ostavljajući ga, čak i sa mučnim osećajem krivice koji tinja ispod površine, ali sada ovo sve moram da učinim sama", napisala je žena, dok se na mrežama vodi polemika ko je kriv.

(Kurir.rs/Mondo/T.B.)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track