PRONAŠLA BIOLOŠKU MAJKU U 39. GODINI, PA SAZNALA NAJJEZIVIJU ISTINU O MUŽU I BRATU: Sudbina se na OKRUTAN način poigrala sa njom
Foto: Profimedia

isplivala tajna

PRONAŠLA BIOLOŠKU MAJKU U 39. GODINI, PA SAZNALA NAJJEZIVIJU ISTINU O MUŽU I BRATU: Sudbina se na OKRUTAN način poigrala sa njom

Žena -

Pre tačno deset godina planetu je obišla strašna, pa i tužna, životna priča mladih brazilskih supružnika koja svedoči o tome koliko sudbina može da bude čudna i okrutna. Naime, Adrijana i Leandro, koji su tada imali 39 i 37 godina, otkrili su u jednoj radijskoj emisiji, i to u programu uživo, da su zapravo polubrat i polusestra.

I Adrijana i Leandro, koji nisu želeli da obelodane javno svoja prezimena, su tražili svoje biološke majke, koje su ih ostavile dok su bili deca, a na koncu svega ispostavilo se da traže istu ženu.

Supružnici iz Sao Paula su se u tom trenutku poznavali već deset godina i imali su jednu ćerku. Oboje su godinama tražili svoje majke; Leandro je znao da mu se majka zove Marija i da je imao osam godina kada ga je napustila. Odgajala ga je maćeha. Adrijana je takođe znala samo osnovne stvari - i njena majka se zove Marija, a napustila ju je kada je imala samo godinu dana. Odgajio ju je otac. Marija je veoma često ime u Brazilu, pa su verovali da je isto ime njihovih majki obična slučajnost.

par
foto: Shutterstock

Adrijana je bila uporna u traganju za majkom, iako nije imala uspeha u tome, pa se na kraju javila brazilskoj radio stanici Globo Radio, odnosno njihovoj emisiji koja je specijalizovana ta pronalaženje izgubljenih rođaka i članova bliže porodice. Kreatori emisije spojili su Adrijanu sa majkom u programu uživo, a na kraju razgovora, Marija je ćerki otkrila informaciju koja je iz temelja udrmala njen život!

Snaja, Svekrva
foto: Profimedia

Marija je priznala da ima i sina Leandra, kog je takođe napustila dok je bio dečak. Adrijana je bila potpuno zatečena ovom spoznajom. "Lažeš, ne verujem u to što mi pričaš. Leandro je moj muž", rekla je.

"Samo će nas smrt razdvojiti. Sve se ovo dogodilo jer je Bog tako hteo. Naravno da bi bilo drugačije da smo sve ovo znali ranije, ali nismo i zaljubili smo se jedno u drugo", prokomentarisala je kasnije.

venčanje, svadba, par, brak
foto: Profimedia

Par je rešio da uprkos svemu ostane zajedno. "Isprva smo se potresli, ali smo imali porodični sastanak i doneli sastanak da ostanemo zajedno uprkos svemu i svima. Ništa nas neće slomiti. Ništa", rekli su.

Njihova dalja sudbina nije poznata.

Inače, naučnici kažu da je u ovom slučaju posredi takozvana "genetska seksualna privlačnost", a koja se događa između "dve odrasle osobe koje su razdvojene tokom kritičnih godina razvoja i vezivanja i ponovo su sjedinjene u odraslom dobu", piše "Indepedent". Ovo se objašnjava time što nisu iskusili takozvani Vestermarkov efekat, odnosno hipotetički psihološki efekat koji sugeriše da ljudi koji žive u porodičnoj atmosferi tokom prvih nekoliko godina zajedničkog života postaju neosetljivi na potencijalnu privlačnost.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

01:39

OVO JE TAJNA FRIZURE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Ova priča se krije iza nje! Pevačica šokirala: Ovo joj je bila želja na početku karijere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track