JESTE LI SVESNI KOLIKO JE PUŠENJE OPASNO? Evo kako da pomognete sebi i ostavite CIGARETE!
Foto: Marc Dietrich / Panthermedia / Profimedia

JESTE LI SVESNI KOLIKO JE PUŠENJE OPASNO? Evo kako da pomognete sebi i ostavite CIGARETE!

Žena -

Put do oslobađanja od navike pušenja je doslovno na dohvat ruke. Da, pušenje može biti teško ostaviti, ali ne mora biti nemoguće. Quit Smoke magneti protiv pušenja nude diskretan i efikasan način da se oslobodite ove nezdrave navike – pogledajte OVDE detalje o njima.

Jeste li znali da magneti protiv pušenja deluju tako što stimulišu određene tačke na vašem uvetu? To nije samo tehnologija - to je revolucija! Kada ovaj mali, gotovo neprimetni magnetić postavite na pravu tačku, oslobađate endorfin - vašu prirodnu dozu sreće koja se, kod onih koji su zavisni od cigareta, oslobađa i kada udahnete dim cigarete. Na taj način se postepeno smanjuje vaša želja za cigaretama. Postepeno, ali sigurno, doći ćete do tačke kada više nećete osećati potrebu za dimom.

Quit Smoke magnetić je diskretan, tako da nećete ni primetiti da ga nosite. Više nema razloga za oklevanje - pređite na sledeći korak ka životu bez cigareta.

Poručite svoje magnete odmah putem online prodavnice OVDE ili jednostavno pozovite na 011/6 888 999. Ova investicija u vaše zdravlje će se isplatiti višestruko.

Hangar.rs
foto: Promo

Važno je napomenuti da magneti ne smeju biti korišćeni od strane osoba sa ugrađenim pejsmejkerom, defibrilatorima, insulinskim pumpama ili drugim elektronskim medicinskim uređajima.

Započnite svoje putovanje prema zdravijem i srećnijem životu danas. Prestanite da pušite - Quit Smoke magneti su vaš ključ za slobodu. Rezervišete OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja