"OMRZLA SAM SVOJU USVOJENU ĆERKU": Evo zašto smatra da je napravila ŽIVOTNU GREŠKU - jednu stvar sebi ne može nikako da OPROSTI
Foto: Shutterstock

pokajala se

"OMRZLA SAM SVOJU USVOJENU ĆERKU": Evo zašto smatra da je napravila ŽIVOTNU GREŠKU - jednu stvar sebi ne može nikako da OPROSTI

Žena -

Neimenovana majka troje dece odlučila se na usvajanje nakon što su joj lekari rekli da će teško ponovo zatrudneti. Prvo dete je dobila tek nakon medicinski potpomognute oplodnje, a silno je želela da ima više dece.

- Usvojili smo prekrasnu devojčicu čiji su roditelji bili premladi da bi je sami odgajali. Od početka sam je jako volela, nisam se prema njoj ponašala drugačije, no nikad zapravo nisam osećala da je ona moja, već više kao da čuvam tuđe dete - rekla je.

devojcica
foto: Profimedia

- Osećam se užasno, ali ne mogu sebi pomoći. Pokušala sam da se prisilim da u sebi probudim te emocije, ali jednostavno ih nema. Ona danas ima 15 godina, a ja nikad nisam osetila povezanost s njom - nastavila je.

Kaže kako je pre četiri godine saznala da je trudna. To ju je jako šokiralo, posebno što je zatrudnela prirodnim putem.

test za trudnoću
foto: Profimedia

- Tokom trudnoće hormoni su mi divljali i počela sam da mrzim svoju usvojenu ćerku. Mislila sam u sebi: "Da sam barem čekala, ne bih je morala usvojiti" - priznala je i dodala da se sve vratilo u normalu kad je rodila. S bebom se, kaže, odmah povezala.

Usvajanje
foto: Profimedia

- Odmah sam se zbližila s novorođenčetom. Znam da zvučim užasno, ali njeno usvajanje bila je velika greška. Volela bih da se mogu vratiti u prošlost. Volim je jako, ali nažalost ne toliko koliko volim svoju biološku decu - priznala je.

- Mrzim sebe zbog toga jer sam obećala njenim roditeljima da je neću voleti drugačije. Sad se osećam kao da sam ih sve izneverila. Moj suprug nema takvih emocija, on svu decu voli jednako - rekla je, a prenosi The Sun.

(Kurir.rs / The Sun / 24sata.hr / T.B.)

Bonus video:

02:02

SLUČAJ PETOGODIŠNJE DEVOJČICE IZ ZAJEČARA! Zašto je zaista oduzeta, oglasio se i ministar Đorđević (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track