"RAZVELA SAM SE 48 SATI POSLE VENČANJA" Kad je otkrila zašto je ostavila muža, svi su stali NA NJENU STRANU
Foto: Shutterstock

MNOGI SU JE PODRŽALI

"RAZVELA SAM SE 48 SATI POSLE VENČANJA" Kad je otkrila zašto je ostavila muža, svi su stali NA NJENU STRANU

Žena -

Jedna žena je na Redditu otkrila da se razvela od supruga Džejka samo 48 sati nakon što su izgovorili sudbonosno "da" jer ju je užasno osramotio na njihov veliki dan, piše Daily Star.

Otkrila je da je njen, sada već bivši, suprug uoči venčanja gledao smešne videe, te da joj je obećao da neće izvesti ništa slično, ali nije održao svoju reč.

"Između ostalog, ti snimci su prikazivali sramotne fotografije mladee koje su puštali na projektoru pred svim zvanicama ili mladino lice umrljano tortom. Odmah sam mu rekla da ne želim ništa slično tome na našem venčanju, te da ću ga odmah ostaviti ako to ipak uradi. Samo se nasmejao i rekao da ne planira tako nešto", rekla je žena.

Venčanje
foto: Shutterstock

"Mislila sam da smo to rešili, ali stalno sam ga hvatala da se nešto potajno dogovara s prijateljima i hteo je da izabere fotografa za venčanje i tortu", dodala je.

Žena je otkrila da je na dan venčanja sve glatko teklo, ali to se promenilo kad je došao trenutak da ona i suprug seku tortu.

Svadba je prekinuta

"Odjednom sam osetila ruku na potiljku kako me gura licem u tortu. Uništena mi je bila ne samo šminka nego i cela venčanica i cela soba se smejala, a moj suprug je bio najglasniji. U tom trenutku fotograf je snimio fotografiju i Džejk je rekao da je ovo sada naša fotografija s venčanja", otkrila je nesrećna žena koja je potom supruga ošamarila i uplakana istrčala iz prostorije, a svadba je prekinuta.

venčanje, venčanica, mladenci, svadba
foto: Shutterstock

Iako joj se suprug u par navrata izvinio, žena je ipak odlučila da se razvede samo 48 sati nakon venčanja.

"Džejk mi je rekao da to ne radim jer je to bila samo bezopasna šala. Njegova i moja porodica su mi kazale da bi bilo smešno okončati naš brak zbog ovoga", napisala je.

"Lagao je i bio je bez poštovanja"

"Ali ja to vidim drugačije. Ako mi je uradio nešto ovako uprkos mojim višestrukim zahtevima da to ne čini, te je čak to i obećao, moram da pretpostavim da može i hoće da se dogodi suprotno i da ga uopšte nije briga šta ja osećam zbog njegovih odluka. Ova situacija može da se prenese na toliko mnogo gorih u kojima je važno da mogu da mu verujem", otkrila je žena.

razvod, raskid
foto: Shutterstock

Njena objava postala je viralna na Redditu, te su se ispod nje pojavile brojne poruke podrške.

"Žao mi je što se to dogodilo, ali sam tako ponosna na tebe. Upozorila si ga više puta i on je smatrao da je važnije nasmejati se nego biti partner vredan poverenja", glasila je jedna od njih.

"Ne znam zašto ljudi misle da je poniženje šala. Ako morate da objasnite da je to bila šala, nije smešno", napisao je jedan korisnik.

"Lagao je i bio je bez poštovanja. Očito to nisu stvari koje želite u braku. Razvod od njega sada će vas spasiti od suočavanja s još više kršenja granica i boli u srcu. Zaslužujete bolje", dodao je drugi.

(Kurir.rs/ Daily Star/ L. S)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track