KUPANJE LJUBIMACA: Kako da to uradite za 5 min i da ne bude stresno ni za vas ni za psa!
Foto: Promo

KUPANJE LJUBIMACA: Kako da to uradite za 5 min i da ne bude stresno ni za vas ni za psa!

Žena -

Zamislite da kupanje ljubimca postane ne samo brzo i efikasno već i pravo zadovoljstvo za vas i vašeg krznenog prijatelja. Aquapaw crevo – inovativno rešenje koje će transformisati vaše iskustvo kupanja ljubimca i učiniti ga bez stresa i puno prijatnih trenutaka.

Aquapaw crevo nije obično crevo za pranje. To je alat koji vam omogućava da kupate vašeg psa ili mačku sa lakoćom i nežno, bez obzira da li to radite u kupatilu ili napolju u dvorištu. Ključna tajna ovog čarobnog creva leži u njegovoj genijalnoj prskalici sa silikonskim iglicama, koje deluju kao nežna četka. Ove mekane iglice omogućavaju vam da temeljno očistite i raščešljate dlaku ljubimca dok istovremeno pružate prijatnu masažu koja poboljšava cirkulaciju i zdravlje kože.

Što je još bolje, Aquapaw crevo je dizajnirano tako da vam oslobodi ruke tokom kupanja. Zahvaljujući praktičnom kaišu koji se udobno prilagođava vašoj ruci, možete slobodno manevrisati i prskati vodom dok istovremeno mazite vašeg ljubimca. A ako vam zatreba pauza, jednostavno kliknite na sredinu prskalice da biste zaustavili vodu, bez potrebe da skidate crevo sa ruke. To znači da možete lako kontrolisati vodu i uštedeti dragoceno vreme.

Gde možete da nabavite ovo genijalno crevo? Možete ili OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar.rs
foto: Promo

Ali to nije sve! Aquapaw crevo dolazi sa adapterima za tuš ili baštensko crevo, što znači da možete koristiti ovaj praktični alat bilo gde i bilo kada. Bez obzira da li preferirate kupanje vašeg ljubimca u kući ili na otvorenom, Aquapaw crevo će biti vaš pouzdan partner za čistoću i negu vašeg ljubimca.

Ova fantastična tehnologija nije samo korisna za vas, već je i nežna prema vašem ljubimcu. Aquapaw crevo omogućava vam da izbegnete stresne situacije tokom kupanja, pružajući vašem ljubimcu osećaj udobnosti i sigurnosti. Takođe, njegova praktičnost čini kupanje zabavnim i jednostavnim iskustvom.

Dakle, nemojte više gubiti vreme i živce tokom kupanja vašeg ljubimca. Iskoristite ovu odličnu priliku i poručite Aquapaw crevo već danas OVDE ili telefonom na 011/6 888 999. Vaš ljubimac zaslužuje samo najbolje.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track