MIRA GODINAMA GORKE SUZE LIJE ZBOG ĆERKE: "Branila sam joj jednu stvar, a ona nas je potpuno izbacila iz života!"
Foto: Profimedia

tužno i potresno

MIRA GODINAMA GORKE SUZE LIJE ZBOG ĆERKE: "Branila sam joj jednu stvar, a ona nas je potpuno izbacila iz života!"

Žena -

Mira još je jedna utučena majka koju je odraslo dete odbacilo, a ona se s tim teško miri. Poskakuje, kaže, na svaki znak ćerkine dobre volje, a na kraju svaki put dobije hladan tuš.

Mira piše da je visoko obrazovana baka koja se maksimalno dala u vaspitanju svojih dvoje dece, no danas kao odrasli ljudi oni nisu jednako pravedni, empatični ni realni.

baka, dete
foto: Shutterstock

“Baka sam koja trpi jer ne sme da viđa svoju unučiće. A ne viđam ih jer sam bila protiv braka moje ćerke, koja se udala za bivšeg narkomana. Živi od mene autom pet minuta vožnje i dugo sam u dubini duše mislila da je zet taj koji brani da se viđamo. No, na kraju sam uvidela da je ona ta koja svima diriguje”, piše nam nesretna baka Mira.

Precrtala i brata

Njena ćerka, piše nadalje, ne želi da ima nikakav kontakt ni s vlastitim bratom. To ona kao majka teško podnosi i dugo nije mogla da spava od brige i tuge. “Ona je nas jednostavno precrtala. Godinama sam svako veče plakala i na kraju sam jednog dana samo presekla. Sin mi je na čast, a ona je od malena samo gledala da je njoj dobro”, priča..

Njene reči slamaju srce: “Gladovali smo dok nije završila fakultet. Na kraju se u firmi u kojoj je ona radila otvorilo radno mesto za njenog brata, ali ga je upravo ona odbila da ga zaposli”, kaže razočarana majka.

Na kraju je podelila i svoju bol što ne može da viđa unučiće.

“Jednom prilikom je pod pritiskom okoline ćerka ipak pristala da vidim decu. Rastrčala sam po radnjama da im sve kupim i odnesem, sva srećna. Nakon tog susreta opet mi je servirala samo tišinu. Lepo mi sin kaže da sam ja gora od nje, jer trčim za nekim ko me neće. Možda je u pravu”, zaključila je gospođa Mira svoje pismo puno frustracija i tuge.

nasilje, svađa, žena, muškarac, nasilje nad muškarcima
foto: Shutterstock

Nadasve tešku sudbinu doživela je još jedna žena, koja piše da deceniju i po pati za vlastitim sinom.

“Ne želim ovo ni da pišem, ali nekom moram da se poverim. Moj sin sa mnom ne komunicira već punih, dugih 15 godina. Posledica su dalekosežne, a strašno mi teško pada što sam svoje unučice videla svega deset, najviše trinaest puta u životu. Zamislite kako je to ne viđati ih, a znati da žive u istom gradu”, piše nam Joška.

Svojim svjedočanstvom želi naglasiti da razumije sve majke i bake o kojima čita na našim stranicama, a koje prolaze kroz iste nevolje kao i ona. “Svi mi svedočimo koliko deca mogu psihički da unište sopstvene roditelje”, ukazuje na svu težinu problema ova žena.

(Kurir.rs/Mojevrijeme/T.J.)

Bonus video:

02:53

MISLILI SMO DA JE RAKETA Dečak i baka sa oborenog nevidljivog aviona F-117, čije su slike obišle svet, PRISEĆAJU SE DOGAĐAJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track