NAJTRAŽENIJA DEKORACIJA: 3D sat kao savršen izbor da vam promeni i krasi prostoriju!
Foto: Promo

NAJTRAŽENIJA DEKORACIJA: 3D sat kao savršen izbor da vam promeni i krasi prostoriju!

Žena -

Detalji su veoma važni i u poslovnom prostoru i kod kuće. Daju svežinu i toplinu u vašem domu. Uvek birajte nešto novo i drugačije što će potpuno promeniti izgled svakoj prostoriji. Svašta može da vam bude izbor, a najtraženija zidna dekoracija koja će vas oduševiti je 3D SAT!

Ovaj model nije bez razloga najtraženiji! Potpuno je drugačiji od ostalih, jer su mu brojevi veoma interesantni i tako svaku prostoriju u koju želite da ga postavite čini modernom i jedinstvenom!

Hangar.rs
foto: Promo

Sat T4311B je razmera 1x1 metar. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane plastika-akril, crna boja visoki sjaj. Debljina brojeva 1,1cm. Brojevi su samolepljivi i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu.

Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma crne boje i kači se na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute 35cm. Baterija nije uključena u komplet, a sat koristi običnu bateriju 1,5v AA.

U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. PDV obračunat u cenu.

Iskoristite ovu priliku i klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 naručite ovaj sat po sniženoj ceni od 2.190 rsd i ulepšajte izgled željene prostorije.

*Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije!

Hangar.rs
foto: Promo

Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu modernih 3D satova, kao i drugih predmeta za uređenje prostora.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track