BIVŠA MU ZAVELA OCA, PA POSTALA NJEGOVA MAĆEHA: Sada mu pravi pakao od života, a KARAMBOL je nastao kada je upoznao NOVU DEVOJKU
Foto: Profimedia

nije mu lako nimalo

BIVŠA MU ZAVELA OCA, PA POSTALA NJEGOVA MAĆEHA: Sada mu pravi pakao od života, a KARAMBOL je nastao kada je upoznao NOVU DEVOJKU

Žena -

Muškarčev svet okrenuo se naglavačke nakon što se njegova bivša devojka udala za njegovog oca - čime je postala zvanično njegova maćeha. Objašnjavajući neobičnu porodičnu dinamiku na društvenim mrežama, njegova sestra koja ga podržava ispričala je kako se bivša devojka njenog brata vratila u njegov život - i sada pokušava da sabotira njegovu novu vezu, piše Mirror.

"Jedna od užasnih bivših devojaka moga brata udala se za našeg oca i postala naša maćeha", napisala je, pre nego što je priznala da je bivša bila jako zločesta i podla osoba.

venčanica, mlada, venčanje
foto: Profimedia

Dodala je i da se čini da možda i nije baš prebolela svog bivšeg. "Kad je saznala da je moj brat veren, prvo se požalila da joj to nije rečeno u isto vreme kada je on to rekao svojim roditeljima i braći i sestrama, a zatim je nastavila da pokušava da bude u centru pažnje", ispričala je. Pokazujući očito 'ljubomorno' ponašanje prema njegovoj novoj verenici, sestra je ispričala kako bi maćeha otvoreno govorila o tome kako ona nije tako lepa ili druželjubiva kao: 'Neka njegova bivša devojka'. "Nazvala je njegovu novu verenicu kako bi joj postavljala pitanja i kako bi se uverila da je prava za njega, nazivajući sebe njegovom budućom maćehom."

Ljuta Devojka
foto: Profimedia

No njeno 'petljanje' tu se nije završilo, jer je jasno dala do znanja da želi da bude uključena u organizaciju veridbe, te je tražila da održi govor. "Sve je to mom bratu i njegovoj verenici bilo jako neprijatno", priznala je njegova sestra. Nakon što se ponadala da se možda neće pojaviti na događaju, ispričala je kako je stigla u beloj haljini do poda, što je navelo sestru da zamoli njihove prijatelje da je spreče da razgovara s parom, te je i podmitila osoblje da joj malo oteža dan.

venčanje, mlada, suze, veridba, raskid, prekid, brak
foto: Profimedia

U činu osvete ispričala je kako je uspela da obezbedi da je fotograf ne uključi ni na jednoj fotografiji (fotografisao je porodicu dok je ona bila u kupatilu), nagovarala je konobare da joj daju bezalkoholna pića u svakoj prilici, dvaput prolivši piće po njoj, a ostali konobari su izbegavali da joj daju hranu. "Kada je pokušala da održi govor, mikrofon je iznenada dobio neobjašnjive smetnje i prestao je da radi", rekla je pre nego što je priznala da su se svi dobro zabavili – osim "maćehe''.

restoran, konobar
foto: Dan Dalton / Caia Image / Profimedia

Nakon što je otkrila svoju osvetu na Redditu, mnogi čitaoci su se brzo zapitali kako mladoženja još uvek razgovara sa svojim ocem: "Činjenica da je mladoženja još uvek u kontaktu s ocem je takvo čudo", napisao je jedan, dok se drugi složio, komentarišući : “Iskreno, da je moj tata oženio moju bivšu, oni ne bi bili u mom životu." Treći je dodao: "Ono što stvarno ne razumem je zašto ovaj čovek još uvek razgovara sa svojim ocem."

sponzoruša, stariji muškarac, mlađa devojka
foto: Profimedia

"Volim svog tatu, ali bio bi mrtav za mene da je to učinio mom bratu ili sestri", glasio je još jedan komentar. "Njena očita ljubomora i činjenica da je još uvek opsednuta njegovim sinom čine mi se kao karma. Nadam se da imaju vrlo jadan zajednički život", pisalo je u komentarima.

( Kurir.rs / Mirror / Večernji.hr / T.B. )

Bonus video:

03:04

VERENICA IVANA MARINKOVIĆA OBJEKTIVNO: Ljudi imaju pravo da je on loš otac, ali I MILJANA JE LOŠA MAJKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track