"GROZNO SAM SE OSEĆALA ZBOG TEBE": Planetarna zvezda nikad brutalnije OPLELA po Kim Kardašijan! Ratne sekire ipak NISU ZAKOPANE
Foto: AP Jordan Strauss, AP Chris Pizzello

RASPLAMSALA STARU SVAĐU

"GROZNO SAM SE OSEĆALA ZBOG TEBE": Planetarna zvezda nikad brutalnije OPLELA po Kim Kardašijan! Ratne sekire ipak NISU ZAKOPANE

Pop kultura -

Tejlor Svift je ponovo započela svađu sa Kim Kardašijan pošto je izbacila dve brutalne 'diss pesme' namenjene rijaliti zvezdi na 'dvostrukom albumu' "The Tortured Poets Department".

Tejlor je šokirala fanove vestima da je The Tortured Poets Department 'dupli album', a objavila je 15 dodatnih pesama, dva sata nakon objavljivanja albuma. Obožavaoci su uvereni da su dve od tih dodatnih numera posvećene rijaliti zvezdi Kim Kardašijan.

Tejlor Svift
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Osveta bivšima i Kim

Tejlor Svift je ovim albumom uzburkala javnost, ciljajući na više bivših, uključujući Džoa Alvina i Meti Hilija, dok je, takođe, ponovo rasplamsala svoju eksplozivnu svađu sa Kim Kardašijan.

Kim Kardašijan
foto: Jeffrey Meyer/MPI / Capital pictures / Profimedia

Pevačica je u petak objavila album, ostavljajući brojne fanove da razotkriju mnoge naglašene reference na različite romantične partnere skrivene u tekstovima njenih pesama.

Tejlor Svift
foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Tejlorin album je zvanično objavljen u ponoć, ali samo dva sata kasnije, ona je na društvenim mrežama otkrila da postoji 'drugi deo' pod nazivom The Anthologi, na društvenim mrežama je krenulo odbrojavanje, što je izazvalo nalet spekulacija da se sprema nešto šokantno.

Pesma hvala ti Ejmi ili Kim

Među numerama uključenim u to drugo izdanje je pesma pod nazivom "TthanK you aIMee", za koju fanovi spekulišu da je posvećena Kim, napominjući da su slova K, I i M naglašena u naslovu pesme. Pesma, koja je objavljena u iznenađujućoj „dvostrukoj“ verziji The Tortured Poets Department, cilja na osobu po imenu „Aimee“, za koju su fanovi uvereni da je zapravo Kim.

Tejlor Svift
foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Tejlor peva u jednoj strofi: 'Postoji vaša bronzana statua i ploča ispod nje/koja preti da će me gurnuti niz stepenice, u našoj školi.' 'Sve to vreme ti si udarao, gradio sam nešto' / I ne mogu da oprostim način na koji si me naterao da se osećam / Vrištao 'Jebi se, Aimee' u noćno nebo, dok je krv pljuštala ' / Ali ne mogu zaboraviti način na koji si me naterala da se izlečim.'

Kim Kardašijan
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tejlor zaključuje potvrđujući da je promenila ime žene o kojoj peva - što dodatno podstiče spekulacije da je pesma o Kim.

Pesma Kasandra

Fanovi su takođe prozvali još jednu pesmu pod nazivom Cassandra, koja nekoliko puta spominje 'zmije'; emodži zmija igrao je glavnu ulogu u svađi između Tejlor i Kim, kao i bivšeg supruga Kanjea Vesta, što je navelo mnoge da veruju da je pesma još jedna suptilna provokacija.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

03:00

NOVINARKA KOJE JE PRVA KONTAKTIRALA RUMUNKU SA SNIMKA ZA KURIR: Žena je uplašena i ljuta, da je jutros izašla OTELI BI JOJ DETE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track