NATALIJA JE BILA SIROMAŠNA KONOBARICA KAD JE SRELA ŠEIKA: Venčali su se posle 7 dana, a onda je njena arapska bajka postala PAKAO
Foto: STRINGER / AFP / Profimedia, RAVEENDRAN / AFP / Profimedia

ŽIVI U ZLATNOM KAVEZU

NATALIJA JE BILA SIROMAŠNA KONOBARICA KAD JE SRELA ŠEIKA: Venčali su se posle 7 dana, a onda je njena arapska bajka postala PAKAO

Žena -

Natalija Alijeva iz Minska preko noći je dobila sve o čemu neke žene maštaju. Imala je 19 godina, radila je kao konobarica i jedva je sastavljala kraj sa krajem, a onda joj je susret promenio život iz korena.

Radila u jednom hotelu, gde je zarađivala oko 12 evra po satu, a kao i mnoge mlade žene u istočnoj Evropi, i ona je vodila težak život na margini. Tako je bilo sve dok jedne večeri nije dobila zadatak da odnese sok od pomorandže u predsednički apartman, koji se tada izdvao za oko 500 evra po danu.

Natasha Aliyeva, Natalija Alijeva, šeik
foto: STRINGER / AFP / Profimedia

Sve to bi bio jedan običan radni dan da u sobi nije odseo jedan šeik - Said bin Maktum Al Maktum, tada 30-godišnji princ i sin bivšeg vladara Dubaija sa bogatstvom procenjenim na 9 milijardi evra.

Princ je tada bio oženjen prvom ženom Suhajlom, sa kojom je već imao petoro dece, ali Natalija to nije znala.

Pričalo se da je to bila ljubav na prvi pogled, a ono što ga je posebno oduševilo je to da je njen otac takođe muslimanske veroispovesti. Ubrzo je zaprosio Nataliju i venčali su se na jednostavnoj ceremoniji 27. avgusta, manje od mesec dana od njihovog poznanstva.

- Ne mogu ništa da kažem iza leđa svom suprugu. Said ne želi nikakav publicitet. Moj život se pretvorio u bajku - kratko je prokomentarisala novinarima te 2007. godine.

Međutim, brzopletost ju je dovela u niz neprijatnih situacija. A prva sa kojom se suočila je upravo činjenica da je ona zapravo druga žena! Iako joj to nije bilo po volji, ipak je otišla sa mužem u Dubai, gde se uselila u luksuznu vilu sa više od 1.000 soba i 300 kupatila.

Imala je privatne vozače, najskuplju garderobu, skupoceni nakit... No, čini se da se ispod bajkovite površine krila teška istina i da je Natalija živela i živi u svojevrsnom zlatnom kavezu.

Život joj se okrenuo naopačke

Budući da se preselila u Emirate, opšte je poznato da se tamo udate žene više ne pojavljuju u javnosti. Zna se da je promenila ime u Ajša i da je naučila da tečno govori i piše na arapskom i engleskom jeziku.

Natasha Aliyeva, Natalija Alijeva, šeik, Šeik Said
foto: RAVEENDRAN / AFP / Profimedia

Određeni izvori tvrde da se Natalija, odnosno Ajša, dobro slagala sa Saidovom prvo suprugom, da su zajedno vodile decu na piknike i druženja i da su se međusobno zvale "sestrom". Ona je sa šeikom dobila devojčice Aliju i Latifu.

U medijima se spekuliše da je Natalija posle početne euforije postala šokirana činjenicom da je stigla u društvo gde su žene građani drugog reda, te da su se njeni odnosi sa Saidom naglo pogoršali. Vremenom je on navodno prestao da potpuno dolazi u palatu u posete ovoj Beloruskinji.

On se, potom, 2015. oženio i trećom ženom Zinib, azejberdžanskom gimnastičarskom sa kojom je dobio tri ćerke. Par se razveo već 2019, i to uz teške optužbe sa Zinabine strane za nasilje i maltretiranje, a navodno se u međuvremenu razveo i od prve supruge.

Sada je već prošlo 17 godina otkako se Natalija udala za princa, ali o njoj se ne zna gotovo ništa. Neki govore da je braku sa princom došao kraj, ali ne postoji zvanična potvrda. Bilo kako bilo, njena priča se ne razlikuje mnogo od priča drugih evropskih lepotica, koje su žrtvovale sve ne bi li se spasile jedne bede, ne znajući da je život u zlatnog kavezu gori od svega.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

01:36

SRPSKA PEVAČICA PEVALA ŠEIK MUHAMEDU, A ON JE IMAO POSEBAN ZAHTEV! Otišla sam u hotelsku sobu i nisam izlazila dva dana!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track