SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA, GODINU DANA SAM SPREMALA OSVETU: Pravila sam se da je SVE U REDU, a evo šta sam smislila da ga UNIŠTIM
Ilustracija, Foto: Profimedia

HLADNO

SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA, GODINU DANA SAM SPREMALA OSVETU: Pravila sam se da je SVE U REDU, a evo šta sam smislila da ga UNIŠTIM

Žena -

Nakon što je neimenovana udata žena saznala da je suprug vara duže vreme, umesto impulsivne reakcije, napravila je dugoročni plan osvete i dobro razmislila o svemu šta će uraditi i kako će se suočiti s njim.

- U braku sam sa svojim suprugom Dejvidom skoro pet godina i nemamo dece. Pre gotovo godinu dana naišla sam na razgovor između mog muža i druge žene na našem zajedničkom tabletu koji je sinhronizovan s njegovim telefonom. Nakon malo istraživanja, saznala sam da održava aferu sa svojom bivšom devojkom tokom celog našeg četvorogodišnjeg braka - započela je priču Pamela (pseudonim) za Brightside.

Žena, depresija, tuga, Tužna žena
foto: Profimedia

- Kasnije sam saznala da je još zaljubljen u svoju devojku iz srednje škole, ali njegovi roditelji nisu odobravali tu vezu, pa su morali da raskinu. Upoznali smo se ubrzo nakon toga, ali očito me nikada nije voleo - napisala je žena.

- Potpisali smo i predbračni ugovor na kom su insistirali njegovi roditelji. Bila sam predana našem braku, pa se, naravno, nisam bunila. Po ugovoru, u slučaju razvoda unutar prvih pet godina našeg braka, ne bih dobila ništa. Međutim, nakon isteka pet godina, imovina će biti ravnomerno podeljena između nas, ali samo ako ja nisam kriva za razvod - objavila je.

Kad je saznala za aferu, odlučila je da se razvede, ali i da će pričekati još godinu dana do tog roka kako bi barem dobila imovinu.

Muškarci, žene, Muškarac, Žena, krevet, seks
foto: Shutterstock

I tako je napravila plan osvete.

- Tokom tih godinu dana skupljala sam dokaze, snimke ekrana njihovih poruka, kako bih dokazala da je on kriv za razvod, a ne ja. 11 meseci sam se pretvarala kao da je sve normalno, kao da nisam ničega svesna i nije mi bilo lako. Sada, kada se bliži naša peta godišnjica braka, dala sam svom advokatu da sastavi potrebnu dokumentaciju, uključujući dokaze da je predbračni ugovor istekao i da naša imovina treba da se podeli ravnopravno. Poslaću suprugu papire za razvod dan nakon naše godišnjice, uhvatiću ga nespremnog - piše žena.

Odlučila je da sebi obezbedi stabilnu finansijsku budućnost. Takođe smatra da je iskrenost ovde uzaludna i da nikad ne može da mu oprosti.

- Ipak, imam lagani osećaj krivice: rastrzana sam između toga da ga sada suočim sa svime što sam otkrila pre godinu dana ili da tiho čekam još mesec dana da nastavim prema planu - napisala je.

(Kurir.rs/ Brightside/ 24sata.hr/ L. S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track