FLEKSI TRAKA: Zašto je tako moćna, a jeftina i šta sve sa njom možete!
Foto: Promo

FLEKSI TRAKA: Zašto je tako moćna, a jeftina i šta sve sa njom možete!

Žena -

Postignite majstorski nivo samostalnosti u vašem domu uz jednostavno i efikasno rešenje za popravke - FLEXI traka! Ova neverovatna traka nije samo alat, već vaš partner u rešavanju problema sa cevima, rupama i curenjem vode. Sa FLEXI trakom (pogledajte OVDE detaljnije), postajete sami svoj majstor, štedeći vreme i novac, jer više ne morate zvati majstore za svaku sitnicu.

Od sada, kada primetite da vam curi cev u kupatilu ili kuhinji, ili kada je potrebno zatvoriti nepoželjne rupe kroz koje prolazi vazduh, FLEXI traka je tu da reši problem. Nema više hitnih poziva vodoinstalaterima ili majstorima - jednostavno zalepite FLEXI traku i rešite problem u trenu!

Ali to nije sve što FLEXI traka može da uradi. Ona je vaš saveznik i kada treba da popravite baštensko crevo koje je puklo i počelo da curi, ili kada želite da sredite lavor, kantu ili korito koje propušta vodu. Čak i kada vam oluk curi ili kada je potrebno popraviti šuplju kadu ili tuš kabinu, FLEXI traka je rešenje koje vam je potrebno.

Gde je možete nabaviti? Sve što treba da uradite je da je poručite online OVDE ili pozovete na broj 011/6 888 999.

Online kupovina
foto: Promo

Ova traka je vodootporna, izuzetno čvrsta i dugotrajna. Sa širinom od 10 cm, možete je lako seći na delove odgovarajuće veličine, prilagođavajući je vašim potrebama i dimenzijama problema koje rešavate.

Gde je možete nabaviti? Sve što treba da uradite je da je poručite online OVDE ili pozovete na broj 011/6 888 999. Nabavite je već danas i oslobodite se briga oko curenja vode i sitnih popravki!

Online kupovina
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja