MLADOŽENJA NA DAN VENČANJA IZNENADA PREMINUO: Mlada godinama kasnije saznala njegovu MRAČNU TAJNU "Želela sam da to NIJE ISTINA"
Foto: Printscreen//Instagram/Kaitlin Palmieri

jedna objava sve pomutila

MLADOŽENJA NA DAN VENČANJA IZNENADA PREMINUO: Mlada godinama kasnije saznala njegovu MRAČNU TAJNU "Želela sam da to NIJE ISTINA"

Žena -

Da život piše romane, a često i drame svedoči i priča jedne mlade koja je na dan svadbe izhubila svog verenika.

Od najlepšeg dana do tragedije

Bio je to avgust 2020. godine, Kejtlin Palmijeri i njen verenik Erik spremali su se da tog dana izgovore sudbonosno "da" i obavežu se na večnu ljubav jedno drugom, međutim, Erik je preminuo.

venčanje, svadba, par, brak
foto: Profimedia

U tom momentu je imao 33. godine, a pokosio ga je iznenadni srčani udar. Tuga i bol bili su užasni, a onda se pridužio i bes kao treće osećanje, kada je otkrila veliku tajnu čoveka, za kog je mislila da je "onaj pravi".

Veliki preokret

Tri godine kasnije, na njegov 37. rođendan Kejtlin je saznala da ju je verenik varao godinu dana pre smrti.

- Želela sam da eksplodiram od besa. Osećala sam se kao da sam zarobljena emotivno i da ne mogu nigde pobeći. Njega nije bilo više, pitanja ostaju bez odgovora, a moj bes ostaje da čuči u meni. Očajnički sam želela da mi neko kaže da to nije istina. Ali, u dubini duše sam zanla da jeste. Htela sam puknem od besa - rekla je Kejtlin, prenosi "NYPost".

Kako je saznala?

telefon, telefoniranje, Mobilni Telefon
foto: Shutterstock

Neobična objava na društvenim mrežama privukla je Kejtlininu pažnju, a bila je posvećena Eriku. U početku nije mnogo razmišljala o odavanju počasti njenom vereniku, ali joj "srce nije dalo mira".

Bilo joj je čudno da su obe žene patile za preminulim partnerima, koji su delili isto ime i datum rođenja. Ona je kontaktirala i saznala bolnu istinu, koja ju je pogodila kao šamar.

- Plakala sam prvih nekoliko dana. Jednostavno se ne može poreći njegovo patološko, narcisoidno ponašanje. Nisam mogla da pogledam sebe u ogledalu, a ni svoje roditelje u oči. Oni su se u svojim kasnim sedamdesetim godinama toliko zalagali za nas i naš zajednički život - navodi Kejtlin.

burma, suze, venčanje
foto: Profimedia

Nakon što je saznala za sve prevare njenog verenika, Kejtlin se iselila iz zajedničkog stana i otišla nazad kod svojih roditelja, koji su joj pomogli da se izbori sa depresijom, anksioznošću i posttraumatskim stresnim poremećajima koje je pretrpela otkako je otkrila prevaru svog nekada dragog verenika.

- Izgubila sam sve, čak i ona lepa sećanja na njega i na nas, počela su da se gube. To je njegova krivica. Imam svako pravo da budem ljuta, onoliko koliko osećam da treba - rekla je Kejtlin.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track