MUŽA DELIM SA 35 ŽENA: Predložila sam mu, jer sam opsednuta time i SVAKI PUT SAM PRISUTNA kad je sa njima, OVO JE NAJBOLJI BRAK
Foto: Instagram/honeyybrooksvip

šokirala sve

MUŽA DELIM SA 35 ŽENA: Predložila sam mu, jer sam opsednuta time i SVAKI PUT SAM PRISUTNA kad je sa njima, OVO JE NAJBOLJI BRAK

Žena -

Svaki bračni par ima svoje tajne za uspešan brak i dok su neke "zlata vredne", druge pak često šokiraju.

Australijanka Hani Bruks, istakla je da svog supruga deli sa 35 žena poslednjih godinu dana, a po njenoj izjavi njihov brak je jači nego ikada.

Otvorena veza

Svoju priču podelila je na Instagramu, a video je prikpio mnštvo reakcija, a možda najviše je bilo na njen komentar da je "ona insistirala da uvedu još žena u njihovu spavaću sobu".

"Opsednuta sam time", rekla je ona nakon što je otkrila da je uvek bila prisutna kada su žene imale odnos sa njenim mužem.

- Svi mi govore da nisam srećna i da neću izdržati u braku. To je smešno - objasnila je.

Svaki put sam pristuna

Za sebe kaže da je biseksualka i da je njen suprug rado pristao na predlog da spava sa drugim ženama pored nje.

- Ovo je najbolja vrsta braka koju možete poželeti. Ne samo da možemo da uživamo jedno u drugom, već i moj muž može da uživa u mnogim drugim ženama, a mogu i ja - objasnila je ona, a izazvala je mnoštvo oprečnih komentara.

Rat na mrežama

I dok su se mnogi zgražavali na njen stil života, pojedini su joj odali priznanje zbog liberalnosti, prenosi NY Post.

"To je vaša veza, možete izabrati dinamiku koja vam odgovara", "Potpuno razumem i podržavam", "Radim ovo sa suprugom već pet godina, nikad nismo bili zaljubljeniji i srećniji!", glasili su neki od komentara.

Podsećamo, Bruks je već jednom napravila haos na internetu nakon što je otkrila da je imala nesvesnu aferu sa mužem svoje najbolje prijateljice. Suprug se pod pseudonimom pretplatio na njenu stranicu OnlyFans, a zatim su se njih dvoje dopisivali mesecima.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track