BRAKU DŽEJ LO I BEN AFLEKA NIJE KRAJ? Glumac šetao sa sinom, a njegova reakcija stavila tačku na šuškanja "EVO, SLIKAJ DA SE VIDI"
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

nove fotke

BRAKU DŽEJ LO I BEN AFLEKA NIJE KRAJ? Glumac šetao sa sinom, a njegova reakcija stavila tačku na šuškanja "EVO, SLIKAJ DA SE VIDI"

Pop kultura -

Ben Aflek i Dženifer Lopez tema su broj 1 svih svetskih medija, zbog sve glasnijeg šuškanja da je velikoj ljubavi došao kraj.

U proteklom periodu sve oči javnosti uprte su u njih dvoje, a sve je počelo nakon što su fanovi izrazili zabrinutost što se više ne pojvaljuju zajedno u javnosti.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Priču je dodatno podregajalo i par paparaco fotografija glumca, gde se vidi da on ne nosi burmu.

Ipak, tokom vikenda, glumac je uhvaćen dok je šetao sa svojim 12-godišnjim sinom Semjuelom. Paparaci su ga spremno čekali, a čini se da je i on bio spreman za njih.

Kad je primetio bliceve fotoaparata glumac je podrugljivim izrazom jasno stavio do znanja da i dalje nosi burmu, te stavio tačku na kraj spekulacijama da će se razvesti.

Ben Aflek
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Evo slikaj da se vidi prsten", govorio je njegov podrugljiv osmeh.

Iako to ne znači mnogo u svetu Holivuda – gde se priče o raskidu i razvodu menjaju iz minuta u minut – Ben Aflek, čini se, neverbalnom komunikacijom pokušava da negira da je njegov brak sa Dženifer Lopez gotov.

Džej Lo sama na premijeri u susret drugoj goišnjici

Džej Lo je nedavno sama došla na premijeru novog filma "Atlas" u Los Anđelesu, a iako su svi očekivali njenog supruga, on se do kraja večeri nije pojavio.

Dženifer Lopez
foto: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Pevačica i glumica nije dozvolila da je odsustvo partnera pokoleba, te se trudila da ne skida osmeh s lica, uprkos sve glasnijim šuškanjima.

Lopez je izgledala senzacionalno na crvenom tepihu i po ko zna koji put pokazala je savršenu liniju u još divnijoj kreaciji. A od nakita najviše pažnje je privukla njena burma.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track