KORISTILA PROIZVODE ZA NEGU KOŽE PA SPALILA LICE: Jedna greška skupo je koštala, OBAVEZNO pogledajte ovaj ispis na AMBALAŽI!
Tretman lica, Foto: Tiktok/doctoryoun

upozorenje lekara

KORISTILA PROIZVODE ZA NEGU KOŽE PA SPALILA LICE: Jedna greška skupo je koštala, OBAVEZNO pogledajte ovaj ispis na AMBALAŽI!

Žena -

Nepravilnosti na licu poput fleka ili akni svakoj ženi zadaju glavobolje. Poznato je da dame ne štede novac kada je u pitanju nega, međutim, rezultati ne ispadnu uvek onakvi kakve smo priželjkivali. Veoma je važno da se uvek pre nekog eksperimentisanja konsultujemo sa dermatologom koji bi nas najbolje posavetovao šta da radimo.

Neuspeli tretman lica
Neuspeli tretman licafoto: tiktok.com/@doctoryoun

Jedna žena se suočila sa užasnim rezultatima tretmana protiv akni. Ona je objavila nekoliko videozapisa koji pokazuju infekciju koju je dobila nakon korištenja tretmana protiv akni i tamnih mrlja na licu kojima je istekao rok trajanja.

O ovom slučaju je na Tiktoku govorio plastični hirirug Entoni Jang i skrenuo pažnju na nuspojave lošeg korišćenja tretmana ili proizvoda za negu kože. On je ukazao na stanje žene koja se na TikToku naziva @BeastEater.

Rekao je da ju je nakon stavljanja proizvoda kojem je istekao rok trajanja koža "počela peći, pa je sve isprala i nakon toga naparila lice".

@doctoryoun Why you shouldn’t apply expired skin care products on your face! #skincare video credit: @BeastEater ♬ what was I made for? - Instrumental - Wheeler

"Kao što vidite, razvila je ozbiljno delomično zadebljanje kože, pa čak i ogromnu opekotinu" rekao je dok je pokazivao kožu između njezinih očiju.

Čekala je četiri dana pre nego što je otišla u bolnicu gde su joj lekari dijagnostikovali bakterijsku infekciju koja joj je mogla ući u krvotok, objasnio je doktor Jang.. Srećom, potpuno se izlečila od infekcije,

"Molimo vas da ne nanosite na lice proizvode kojima je istekao rok trajanja", apelovao je doktor nakon objavljenih kadrova iz snimka.

(Kurir.rs/Večernji.hr/M.J)

Bonus video:

05:19

PLASTIČNI HIRURG OTKRIO ŠTA SU SVE OPERISALE NAŠE PEVAČICE! Slikale se bez šminke i odale se: Ona je potpuno PROMENILA LIČNI OPIS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track