RUKA NADE: Beba iz stomaka uhvatila doktora za prst koji joj spasao život!

Dirljiv trenutak

RUKA NADE: Beba iz stomaka uhvatila doktora za prst koji joj spasao život!

Život -
Za vreme intervencije hirurg je napravio normalan carski rez, izvukao matericu i učinio je jedan rez kroz koga je operisao malenoga Semjuela

Fotografija se pojavila u novembru 1999. godine. To je slika jedne bebe u 21. nedelji Semjuel Arnas, kome je bila dijagnoza - razdvojenost kičme. Doktor Bruner, posle brojnih ispitivanja u Vanderbilt Univerzitetskom medicinskom centru u Nešvilu, Tenesi, izjavio je da je trebalo da izvršiti takvu intervenciju na bebi još dok se ona nalazila u materici.

Za vreme intervencije hirurg je napravio normalan carski rez, izvukao je matericu i učinio je jedan rez kroz koga je operisao malenoga Semjuela. Doktor Bruner je završavao intervenciju, koja se odvijala dobro, kad je Semjuel, još kroz otvoreni rez pružio ručicu i uhvatio prst zapanjenog doktora.

Hirurg je rekao da je tada doživeo najemocionalniji trenutak u svom životu, kad je Semjuelova rukica uzela njegov prst kao da mu je htela zahvaliti za pomoć koju mu je dao. On je ostao skamenjen nekoliko sekundi za vreme kojih je Semjuel nastavio držati njegov prst, dajući tako mogućnost ekipi to fotografisati. Njujork tajms je nazvao ovu fotografiju "Ruka nade".

Fotografija je počela internetom da kruži 2002. a ponovo je postala popularna kada ju je na Pinterest postavila Kerol Harver uz komentar "kako preslatko".

NE PROPUSTITE

DIRLJIVO: Beba iz stomaka uhvatila doktora za prst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track