4 namirnice za snažnije mišiće
Foto: Shutterstock

Mišići iz hrane

4 namirnice za snažnije mišiće

Život -
Većina muškaraca misli da je za povećanje mišićne mase najbolja piletina ili šnicla .Ili oboje. U pravu su. Međutim, postoji i mnoštvo drugih namirnica, koje će vam pomoći da povećate vaše bicepse

Ovaj tekst je preuzet sa portala Men’s HealthUvrstite sledeće namirnice u vašu ishranu, kako biste dobili veće mišiće u kraćem vremenskom periodu.ĐEVREKZamena hleba đevrekom je sve što vam treba kako biste dobili 6 grama proteina više. Zdravije za jače mišiče.

ŠPARGLANe morate samo proteinom izgraditi vaše mišiće. Špargla sadrži aspartansku kiselinu, koja povećava nivo testosterona u telu za 42 procenta. Izgrilujte je i služite se, a vaši mišići će ubrzo postati snažniji i veći.

OSTRIGEStudija objavljena u Journal of Exercise Psysiology otkrila je da ekstra cink, koji se nalazi u ostrigama, poveća vašu snagu za 15 procenata. Osim vaših mišića, ostrige će povećati i vaš libido.JABUKEDelotvornost jabuka se odavno ne dovodi u pitanje, ali kora jabuke podstiče izgradnju većih bisepsa. Ona je bogata urzolinskom kiselinom, jedinjenjem koje uvećava skeletnu mišićnu masu i povećava vašu izdržljivost.

Rojters
Rojters

SA SAJTA MEN’S HEALTH PREPORUČUJEMO JOŠ:4 namirnice koje ne treba da jedete pre treningaNova pravila konzumiranja voća4 saveta fitnes eksperataKratak san, još kraći život

5 zanimljivih činjenica o pornografiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track