SNAŽNA PORUKA SLOVENAČKOG GOVORNIKA Mori: Korona! Panika je gora od bolesti! Zajedno možemo sprečiti širenje virusa
Foto: Printskrin/Facebook

SNAŽNA PORUKA SLOVENAČKOG GOVORNIKA Mori: Korona! Panika je gora od bolesti! Zajedno možemo sprečiti širenje virusa

Život -

Status slovenačkog motivacionog govornika Smiljana Mori smirio je pratioce na svojoj Fejsbuk stranici, na kojoj svakodnenevno iznosi svoje mišljenje u vezi sa događajima oko korone virusa.

"Većina ljudi se danas brine o Corona virusu i kako se što bolje zaštiti od toga! Naravno da je potrebno poštovati sve potrebne mere opasnosti i pripaziti na zdravlje sebe,porodice i svih ljudi. Zajedno smo jači. ", naveo je Mori. .Zajedno možemo sprečiti širenje virusa

Ovaj status, koje je sve oduševio i smirio prenosimo u celosti

Koronavirus ... panika?

Dragi moji, dobro vam veče!

Kako ste? :) Svi smo se snašli u zajedničkoj frci i sada je vrijeme da ...

SE SMIRIMO.

Bez obzira na ozbiljnost situacije, panika nam neće pomoći. I upravo to se sada svugdje događa. Masovno kupovanje stvari, čitanje vijesti svakih 5 minuta, praćenje brojeva ... Imate li koristi od toga?

Naravno da je ispravno slijediti potrebne smjernice i mjere sigurnosti. Nemojmo se zadržavati u velikim grupama, strogo vodite računa o higijeni i radite sve što je potrebno. Međutim, nije u redu stavljati sebe u još veći stres, što dokazano loše utiče na imunološki sustav i naše odluke.

Smirite se! Učinite sve što možete da zaštitite sebe i obitelj. Ali ne zaboravite na solidarnost i ljubaznost. U sadašnje vrijeme to je najvažnije.

Mnoge države zatvaraju škole i brojne javne ustanove. Pa tako i moja. To vrijeme možemo vrlo dobro iskoristiti za: * odlazak u prirodu, * razgovore s obitelji, * zajedničke projekte kod kuće, * igranje s djecom, * kreativnost, * čitanje, * educiranje putem interneta, * da započnemo s financijskim obrazovanjem, * meditiranje i vizualiziranje bolje budućnosti.

Ne mislim da je ispravno da se to događa. Naravno da nije, i moje misli su sa svima koji pate i želim im iskreno sve najbolje. Ali možda je došlo vrijeme da se udubimo u sebe, zaustavimo na neko vrijeme i preispitamo svoje prioritete. Jedna od najvećih je zaštita obitelji ...

Nepredvidive stvari brzo se događaju, zar ne? Razmislite o tome što možete učiniti kako biste zaštitili svoju obitelj na svim mogućim područjima (zdravstvo, obrazovanje, financije ...).

Svima vama želim sve dobro!! Slijedite upute, ali nemojte paničariti. Tako ćete sebi i drugima samo pogoršati situaciju! ❤️

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track