ANJA MIT POBEGLA SA DEČKOM U MANASTIR?! Ni njena majka za ovo do sada nije znala!
Foto: Instagram screenshot

priznala

ANJA MIT POBEGLA SA DEČKOM U MANASTIR?! Ni njena majka za ovo do sada nije znala!

Pop kultura -

Glumica Anja Mit nedavno se podvrgla jednom poligrafskom ispitivanju, pa priznala da je zaista sa dečkom "pobegla" u manastir, na jutarnju liturgiju. Tada je imala 16 godina i plašila se da kaže mami da ima dečka, a kako je dodala kroz osmeh - žena i dana o tome ništa ne zna.

"Da. Pa eto, dečija igra, ljubav... Njegova baka je bila monahinja i mi smo odlučili tu jednu noć da krenemo i da stignemo ujutru na liturgiju i da vidimo baku. Ja nisam imala hrabrosti da kažem mami da imam momka, imala sam 16 godina. Otišli smo u manastir blizu Niša i vratili smo se uveče, sutradan kući. Ali mama i dalje ne zna za to!" iskrena je bila Anja, koja se svojevremeno premišljala kada je gluma u pitanju zbog pevačke karijere, ali kako je dalje objasnila - kao glumica može i da igra i da peva svakako.

Na kartu letpote, kaže, nikad nije igrala kada je posao u pitanju.

"Nisam tendenciozno išla na to da gradim karijeru na toj lepoti. Stvarno mislim da je to individualna stvar", rekla je ona, koja je i te kako svesna toga da se pojedini muškarci boje da joj priđu.

"Da. Neki da. Iz nekog glupog razloga, meni nejasnog. Ne svi. Možda što sam samostalna, svoja. Što imam svoj cilj, svoj put, ruke, noge, ne želim nikada da zavisim ni od koga. Ja bih se plašila žena koje nisu samostalne... Pa, vidite kako sam slatka", zaključila je glumica, kojoj se uglavnom udvaraju stariji.

"Jesu u nekom, ne mogu da kažem ozbiljnom smislu, da je tu nešto sada bilo pa da to tumačim kao udvaranje. Udvaraju se i ovi koji imaju 12 godina."

Veliki cilj joj je da ponovo stane na scenu Evrovizije, kao što je to učinila 2016. godine kada je, inače, očekivala mnogo bolje rezultate.

"Da, mislila sam da ću predstavljati Evroviziju! Ne odustajem od toga. Hoću jednog dana. Ako ne budem predstavljala, vodiću. Samo da kažem - 'good evening, Europe' i mogu da nestanem. To mi je cilj", nasmejala se ona.

Sa kolegom joj je uvek neprijatno da se ljubi kada scena to iziskuje.

"Jako. (smeh) To je stvarno jako neprijatno. Ne radite to vi, nego lik koji igrate. Uvek. Koliko god da se smejete i znate, bude neprijatno", priznala je ona, kojoj se svega dva puta dogodilo da joj nepoznati muškarci šalju eksplicitne fotografije putem društvenih mreža.

"Jeste i to je bilo, hvala Bogu dva puta, od muškaraca koje ne znam. To su neki ljudi koji imaju problem pa šalju tako na više adresa..."

Od bivših i ne očekuje da je ucenjuju detaljima iz prošlosti.

"Stvarno sam imala lepe veze i stvarno mislim o tim ljudima sve najlepše", konkretna je bila glumica, koja uprkos glasinama, nekretninu na Vračaru nije pazarila od svojih honorara.

Prvi korak joj ne pada na pamet da napravi, kada su simpatije u pitanju.

"Ne umem i ne želim. Zna se šta rade muškarci, a šta rade žene. Muškarac osvaja, žena zavodi, suptilno."

Scene se*sa bi snimila samo ukoliko u pitanj une bi bila neka "vulgarština".

"Ako je baš to dobro napisano (scenario), fino, normalno, da nije vulgarno... bih. Vulgarštine u današnje vreme tehnike... ne bih želela da se sutra moja deca, kad ih budem imala, stide šta je mama radila sa 25 godina", iskrena je bila Anja, koja je teško podnela odlazak bake.

"Pa da, ako je to depresija... Jedno stanje nemoći i pomirenja da više nikada nećete videti tu osobu. To jako boli. Ne mogu da pričam u prošlom vremenu jer je za mene i dalje tu", zaključila je Mitova.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track