ZVEZDE SE POVUKLE U DOMOVE: Švarceneger u izolaciji s magarcem, Ledi Gaga ne ide ni kod roditelja
Foto: Instagram Printscreen, Profimedia

Kao u zatvoru

ZVEZDE SE POVUKLE U DOMOVE: Švarceneger u izolaciji s magarcem, Ledi Gaga ne ide ni kod roditelja

Pop kultura -

Zaštita: Zbog epidemije koronavirusa u celom svetu poznati glumci i pevači
ne izlaze nigde, pa čak izbegavaju kontakt i sa svojim najbližima

Svetske zvezde shvatile su ozbiljno savete lekara da se ne kreću nigde zbog širenja koronavirusa, pa su se mnogi od njih zaključali u svoje luksuzne domove.

Arnold Švarceneger javio se putem Instagrama i pokazao da je u izolaciji sa svojim ljubimcima - magarcem i ponijem. On je iskoristio svoj uticaj i posavetovao pratioce da izbegavaju kontakt s ljudima. - Ostanite kod kuće koliko je god moguće. Slušajte eksperte, ignorišite morone. Proći ćemo ovo zajedno - poruka je podrške Švarcenegera u videu koji je postavio, a u kom grli svoje velike ljubimce i hrani ih šargarepom.

Kako je i sam u osmoj deceniji života, čuveni Terminator je apelovao posebno na starije ljude da ne izlaze na javna mesta, ali je tokom obraćanja fanovima ipak imao optimistični osmeh na licu. Odmah za njim javila se i njegova koleginica Mišel Fajfer, koja je u sedmoj deceniji života. Glumica je takođe organizovala život kod kuće, a dok traje epidemija koronavirusa, ona vežba i zateže se.

Mišel je postavila sliku na Instagram profil na kojoj se vidi da se prilično oznojila od treninga. - Da, ponovo na traci i izgledam još više kao neki ludak. Ne osećam se baš euforično danas. Šaljem ljubav, podršku i zahvalnost svim mojim prijateljima Amerikancima i ljudima širom sveta. U ovome smo zajedno - poručila je Fajferova obožavaocima. Ovo nije prvi put da je lepa glumica postavila na ovu društvenu mrežu fotografiju na kojoj je u potpuno prirodnom izdanju - bez šminke i obučena u kućnoj varijanti.

foto: Instagram Printscreen

Kako ni pevači širom Amerike ne nastupaju, tako i Ledi Gaga sedi kod kuće kao u zatvoru. Ona je saopštila svojim fanovima da joj ne pada na pamet da ide bilo gde, te da do daljeg ostaje kod kuće sa svoja tri ljubimca, psima koje je ušuškala u ćebe. Pevačica je otišla korak dalje, pa je dobro istražila temu o virusu kovid-19.

- Razgovarala sam s nekim doktorima i naučnicima. Znam da nikome nije lako u ovom trenutku, ali najrazumnija i najzdravija stvar koju možemo uraditi jeste da smo u karantinu i da se ne družimo s ljudima starijim od 65 godina i ne budemo u većim grupama. Želela bih da vidim svoje roditelje baš sada, ali mnogo je sigurnije da to ne uradim da ih ne bih zarazila u slučaju da imam koronu. Ostajem kod kuće sa svojim psima - navela je Gaga dok pozira sa psima.

Ne poštuje savete

50 Sent u provodu

Reper Fifti Sent na meti je brojnih kritika javnosti jer se neodgovorno ponaša u periodu pandemije. On je uslikan u egzotičnom klubu u Njujorku, u gradu gde je preminulo troje ljudi, a zaraženo 329.

foto: Profimedia

Kurir / NEVENA MIJUŠKOVIĆ

Foto: Instagram, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track