PORODILA SE DOK JE BILA U KOMI, ĆERKU UPOZNALA POSLE MESEC DANA: Influenserku muž našao onesvešćenu, morala HITNO na operaciju
Foto: Instagram/jaxandrose

NEVEROVATNO

PORODILA SE DOK JE BILA U KOMI, ĆERKU UPOZNALA POSLE MESEC DANA: Influenserku muž našao onesvešćenu, morala HITNO na operaciju

Život -

Američka influenserka upoznala je svoju ćerku mesec dana nakon što se porodila dok je bila u indukovanoj komi.

Džeki Miler Džejms bila je nedelju dana pred porođaj kada je početkom juna pretrpela aneurizmu mozga. Nju je bez svesti pronašao njen suprug Ostin i odmah je prebačena iz hitne pomoći pravo u operacionu salu.

- Istovremeno su uradili hitan carski rez i operaciju mozga - napisala je njena porodica na GoFundMe stranici za skupljanje pomoći.

Džeki je stavljena u medicinski izazvanu komu i pretrpela je još pet odvojenih moždanih procedura.

- Očekuje se da će Džeki na intenzivnoj nezi ostati u bolnici mesecima - napisala je tada njena porodica.

Njena devojčica je, kao i mama, sve vreme bila u bolnici, provodeći prvih 12 dana svog života na intenzivnoj nezi, zbog traumatskih događaja koja su pratila njeno rođenje.

- Džekin muž i porodica nisu napuštali njenu bolničku sobu. Oni vode brigu o novorođenčetu u intenzivnoj nezi dok se bore da Džeki ostane živa. Da su Džeki i beba stigli nekoliko minuta kasnije u bolnicu, verovatno bismo ih oboje izgubili. Ali umesto toga, Džeki nastavlja da se bori za svoj život svakog dana, a mi smo optimisti da može da pobedi šanse tako što ćemo je okružiti pravim specijalistima i metodama terapije - piše na stranici za prikupljanje pomoći.

U saopštenju objavljenom na "Instagramu" 3. jula 2023. godine, porodica influenserke otkrila je da se Džejms probudila.

- Oduševljeni smo što možemo da podelimo da su vaše molitve pune ljubavi za Džeki uspele! Džeki je budna i nedavno je prebačena u jednu od najboljih bolnica za neurološku rehabilitaciju u zemlji.

Lekari su, kako se navodi, zadovoljni oporavkom novopečene mame, a porodica je napisala da je već sada iznad očekivanja i da svakim danom sve više napreduje. Ona je konačno sa svojom ćerkicom.

- Džekina i Ostinova devojčica je stalni izvor svetlosti za celu porodicu i nastavlja da raste u srećnog, zdravog i animiranog anđela - napisala je porodica.

Porodica je obavestila fanove da će Džejms biti ta koja će podeliti sva dalja ažuriranja na svojim društvenim mrežama kada bude spremna, piše "7Life".

(Kurir.rs/Telegraf.rs)

Bonus video:

03:02

LAŽNI PRAŠAK JE OPASAN PO ZDRAVLJE POTROŠAČA! Ristić: Falsifikovana roba se lakše uoči, ali postoji jedan VEĆI PROBLEM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track