UKLONILI SU MI ANUS I ZAŠILI ZADNJICU KONCEM: Nećete verovati kako sada VRŠI NUŽDU! "Jako teško mi pada svaki odlazak u toalet"
Foto: Youtube/ LetsTalkIBD

bolest joj dijagnostikovana u osmoj godini

UKLONILI SU MI ANUS I ZAŠILI ZADNJICU KONCEM: Nećete verovati kako sada VRŠI NUŽDU! "Jako teško mi pada svaki odlazak u toalet"

Život -

Megi Treton (29) iz Filadelfije dobila je bol u stomaku i dijareju kada je imala samo osam godina, a ubrzo joj je dijagnostikovana inflamatorna bolest creva. Nekoliko godina kasnije, Megi je podvrgnuta operaciji poznatoj kao proktokolektomija - u kojoj su joj lekari izvadili rektum, anus i debelo crevo.

Sada je Megi odlučila da iskreno progovori o svom zdravstvenom stanju i koliko joj teško pada svaki odlazak u toalet. U nedavnom video snimku koji je podeljen na njenom Jutjub kanalu, Megi je rekla da je njena Kronova bolest, stanje koje izaziva upalu u digestivnom traktu, stvorila mnogo oštećenja na njenom analnom otvoru i rektumu.

Sa 16 godina, Megi je imala operaciju stome - zahvaljujući kojoj preko tankog creva kroz otvor na stomaku može da obavlja veliku nuždu. Međutim, i pored toga, i dalje je imala jak bol u leđima, pa je odlučila da ponovo ode pod nož 10 godina kasnije.

Rekla je da joj je trebalo toliko vremena da skupi hrabrost za drugu operaciju, ali povratka nije bilo. Operacija je uključivala zašivanje zadnjice koncem. Kako je rekla, želela je da podeli svoju priču sa ljudima koji se susreću sa istim ili sličnim iskustvom. "Iako ne izgleda normalno, jedina razlika je u tome što je rupa nestala. Nema otvaranja. Izgleda kao da rupa nedostaje, ali nije ništa strašno", rekla je ona.

"Bol je potpuno nestao i osećam se normalno Vršim nužtu u jednu 'vrećicu' i ona se prazni nekoliko puta dnevno. Ne čini se uopšte čudno niti drugačije, kako sam očekivala da će biti pre operacije", priznala je Amerikanka.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:10

SRBIJA NIJE SLEPO CREVO BALKANA, VEĆ SE BEZ NJE NE MOŽE! Stručnjaci: Odnos Evrope prema Srbiji je komplikovan i BEZOBRAZAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track