JAKO JU JE TO NERVIRALO, ALI JE NA KRAJU POKLEKLA: Evo kako je Šerbedžija osvojio 20 godina mlađu Lenku! Filmska ljubavna priča
Foto: Marina Lopičić

lepa ljubavna priča

JAKO JU JE TO NERVIRALO, ALI JE NA KRAJU POKLEKLA: Evo kako je Šerbedžija osvojio 20 godina mlađu Lenku! Filmska ljubavna priča

Kultura -

Nina Šerbedžija, najstarija kći pozorišne rediteljke Lenke Udovički (56) i glumačkog velikana Radeta Šerbedžije (77), nedavno se udala u Novom Sadu. Sudbonosno "da" rekla je svom dugogodišnjem partneru, srpskom glumcu Filipu Đuriću. Do oltara ju je dopratio otac Rade, a Nina nije skidala osmeh s lica.

Nina Šerbedžija, Rade Šerbedžija
foto: Profimedia

Rade je oduševio okupljene kada se pridružio pevaču Damiru Urbanu na bini i zapevao svoj hit "Ni u tvome srcu", koji u originalu peva s pokojnim Kemalom Montenom, ali za ovu priliku mu je u tome pomogao Damir. Bili su toliko dobri da je Lenka svakome davala novčanice.

Kemal Monteno
foto: Printscreen YT

Inače, Rade i Lenka u braku su više od 30 godina. Otkako su se 1990. upoznali u Subotici, bilo je jasno da su stvoreni jedno za drugo. Venčali su se kada je on imao 43, a ona 23 godine.

Rade Šerbedžija, Lenka Udovički
foto: Marina Lopičić

"I još ću 30. S njom nikad nije dosadno. Lenka na moje koncerte ne dolazi jer ima tremu zbog mene, nema tremu kad glumim, ali kad pevam ima tremu... Hoće se zabuniti, hoće iz ritma ispasti, pa reko šta ako ispadnem iz ritma, ja pevam, oni me prate", rekao je Rade pre dve godine za Dnevnik.hr.

Lenka je svojevremeno izjavila da, kad su se upoznali 1990, nije bila impresionirana popularnošću 20 godina starijeg Šerbedžije. Naprotiv, to ju je jako odbijalo, ali na kraju ju je to odbijanje ipak privuklo.

Lenka Udovički
foto: BETA/Lena SLIVAR DOMINIC

"Uvek su mi se sviđali muškarci koji su stariji od mene, koji imaju više životnog iskustva. Sve je išlo jako brzo, iako nisam očekivala da će prerasti u ljubavnu vezu", rekla je Udovički.

Iz prvog braka glumac ima sina Danila i ćerku Luciju, a sa Lenkom ćerke Ninu, Vanju i Milicu. Lenka je rođena u Beogradu i svetski je poznata pozorišna i operska rediteljka i glumica.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:29

Udala se ćerka Radeta Šerbedžije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track