KOJE SU NAJBOLJE LEKOVITE BILJKE ZA PROBLEME SA VENAMA: Pogledajte kako da negujete kožu sa ovim problemom
Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

KOJE SU NAJBOLJE LEKOVITE BILJKE ZA PROBLEME SA VENAMA: Pogledajte kako da negujete kožu sa ovim problemom

Život -

BIOTEO HEMOVEN jedinstven je biljni melem kreiran po originalnoj recepturi na bazi prirodnih sastojaka, namenjen za negu kože nogu i ruku osoba sklonih pojavi proširenih vena i kapilara.

Aktivne supstance iz lekovitog bilja ovog melema deluju izuzetno blagotvorno na kožu nogu i ruku kod osoba sa izraženim venama i kapilarima, kao i osoba koje osećaju umor, napetost ili težinu u nogama. Melem može da deluje osvežavajuće, hladeće i umirujuće na umorne, otečene i teške noge.

Može se koristiti i kada je koža pocrvenela usled blagog proširenja i nesavršenosti venskih kapilara, tako što kožu donjih ekstremiteta vlaži, štiti, pokriva, maskira i održava u dobrom stanju, kod odraslih korisnika.

Za sve tipove kože – Bez parabena i veštačkih boja

Online kupovina
foto: Promo

BIOTEO HEMOVEN deluje osvežavajuće na kožu umornih nogu. Može da pruži umirujući efekat olakšanja i hlađenja, a lekovito bilje koje ulazi u njegov sastav, kao što su: divlji kesten, neven, aloja i japanski bagrem, čine BIOTEO HEMOVEN melem osnovnim proizvodom za lepe i negovane noge.

NAČIN UPOTREBE: 2 puta dnevno naneti u tankom sloju i blago utrljati na kožu, poželjno prethodno očišćenu BIOTEO BILJNIM LOSIONOM ZA LICE I TELO.

Proizvod je namenjen samo za spoljnu upotrebu.

BIOTEO HEMOVEN možete poručiti OVDE po ceni od 1.200 rsd ili možete pozvati 011/4420-502 svakog radnog dana.

BIOTEO BILJNI LOSION ZA LICE I TELO jedinstven je biljni losion kreiran po originalnoj recepturi na bazi prirodnih sastojaka namenjen čišćenju i toniziranju svih tipova kože.

Online kupovina
foto: Promo

Može da pomogne prirodnom procesu deskvamacije ćelija i uklanjanju suvišne masnoće. Može se koristiti pre i posle kozmetičkih tretmana (brijanje, depilacija…), kao i za pripremu kože pre nanošenja krema i melema.

NAČIN UPOTREBE: Losion sipati na tupfer ili vatu, zatim ga nežno utapkajte u kožu i nakon toga možete naneti odgovarajuću BIOTEO kremu ili melem.

Po ceni od 590 rsd ovaj losion možete poručiti OVDE ili pozvati 011/4420-502 radnim danima.

* Pogledajte celokupnu ponudu BIOTEO preparata OVDE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track