DIJABETES: Saznajte koje su to najbolje biljke za snižavanje nivoa šećera u krvi!
Foto: Indigo Images / Alamy / Profimedia

DIJABETES: Saznajte koje su to najbolje biljke za snižavanje nivoa šećera u krvi!

Život -

BIOTEO biljni komplet br. 2 je dodatak ishrani u vidu kompleta sastavljenog od dva proizvoda na bazi biljnih ekstrakata koji, upotrebljeni sa istim ciljem a na način kako je preporučeno, mogu da ostvare povoljan efekat na metabolizam šećera, lipida i proteina.

Proizvod Biljne kapi br. 30 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata lista borovnice, lista kupine, pasuljevine bez semena i lista crnog duda. List borovnice doprinosi normalnom metabolizmu šećera, lipida i proteina.

Proizvod Biljne kapi br. 64 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata herbe pelena, rizoma iđirota, herbe hajdučke trave, herbe kičice, ploda morača i ploda anisa. Iđirot i kičica doprinose zdravlju digestivnog trakta. Hajdučka trava podstiče lučenje želudačnog soka i pokretljivost gastrointestinalnog trakta, doprinoseći eliminaciji viška gasova. Anis i morač povoljno utiču na rad gastrointestinalnog trakta, regulišu crevnu pasažu; pomažu eliminaciji digestivnih gasova, ispoljavu spazmolitički i karminativni efekat.

Hangar
foto: Promo

*Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.Rešenje broj: 20395/2022 od 11.03.2022. god.

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA: Komplet sadrži 2 vrste biljnih kapi koje se uzimaju 2-3 puta dnevno po 30 kapi, rastvoreno u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Može se dodati limun u mlak čaj. Redosled uzimanja kapi iz kompleta nije presudan. Osobama koje prvi put uzimaju proizvode koji čine komplet, preporučuje se da koriste sledeću šemu, do maksimalnih 30 kapi:

Hangar
foto: Promo

Kada se dođe do 30 kapi, svaki sledeći komplet se odmah uzima po 30 kapi od svakog proizvoda koji čini komplet. Preporučuje se konzumiranje dva kompleta u kontinuitetu, a nadalje po potrebi, uz primenu pravilnog higijensko-dijetetskog režima i poštovanje propisane redovne terapije od strane lekara.

NAPOMENE. Ne uzimati u isto vreme sa redovnom terapijom; napraviti razmak od najmanje 30 minuta. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

UPOZORENJA. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji sastojak, a naročito biljke iz familije Asteraceae ili Apiaceae. Ne preporučuje se osobama sa gastričnim i duodenalnim ulkusom. Takođe, osobama sa oboljenjima jetre i žučnih puteva, bez konsultacija sa lekarom. Može da utiče na sposobnost upravljanja motornim vozilima i radnim mašinama. Ukoliko se koristi na propisan način, neželjeni efekti primene proizvoda su sporadični; obično su to prolazni gastrointestinalni poremećaji ili kožne alergijske reakcije kod preosetljivih osoba.

OVDE možete poručiti biljni komplet br. 2 po ceni od 2.340 rsd ili pozvati broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 17 časova.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track