VERA JE NAPUNILA 108 GODINA, A OVO JE NJENA TAJNA DUGOVEČNOSTI: Jednu stvar nikad nisam radila i zato sam i dalje živa (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

OTKRILA

VERA JE NAPUNILA 108 GODINA, A OVO JE NJENA TAJNA DUGOVEČNOSTI: Jednu stvar nikad nisam radila i zato sam i dalje živa (VIDEO)

Život -

Vera Punke iz Virdžnije 30. avgusta proslavila je 108. rođendan. Ekipa novinara, prijatelja i članova porodice okupila se da proslavi neverovatan broj uz čuveno pitanje - koja je tajna dugovečnosti.

Vera koja je zahvalna što je živa više od jednog veka kaže da ono što je održava u životu je to što je uvek gledala šta će biti sutra i nije se okretala za sobom.

"Moja tajna je da uvek gledate napred jer ako se okrenete iza sebe, shvatićete da neke stvari nisu dobre i osećaj je grozan. Nisam to do sada radila, niti ću sada. Ne želim da se osvrćem na život koji je prošao", rekla je Vera.

Njena velika ljubav zbog koje živi je moda. Poseduje preko 40 pari cipela i osnovala je klub za žene koje skupljaju šešire.

"Uvek sam imala prijatelje i dobro sam organizovana. Guram napred i trudim se da budem srećna", rekla je Vera, prenosi "CNN".

Navodno jedna od najstarijih žena na svetu bila je Koku Istambulova žena koja je doživela neverovatnih 129 godina i preminula 2019. godine. Za razliku od Vere, Koku je pre smrti izjavila: "Živela sam toliko godine, ali nijedan dan nije bio srećan. Život je kazna".

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

02:38

ZAŠTO SRBIJA IMA SKORO MILION NEŽENJA? Ovo su najčešći razlozi milenijalaca, a evo šta pokazuje ZVANIČNA STATISTIKA ZA 21. VEK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track