ŽENA U NEVERICI GLEDALA RECEPT KOJI JOJ JE LEKAR DAO: "Kad sam videla šta mi je napisao nisam mogla da verujem"
Foto:  Viacheslav Iakobchuk / Alamy / Alamy / Profimedia

NEVEROVATNO

ŽENA U NEVERICI GLEDALA RECEPT KOJI JOJ JE LEKAR DAO: "Kad sam videla šta mi je napisao nisam mogla da verujem"

Život -

Kad odemo kod lekara, često nam on za naše zdravstvene probleme prepiše kakav lek. Uglavnom su to nekakve tablete, a jedna žena se, malo je reći, iznenadila kada joj je lekar umesto da preporuči kakav preparat za poboljšanje njenog zdravlja, na papiru napisao da ona hitno treba da udomi mačku!

Robin Sajp iz Grotosa u američkoj Virdžiniji pre nekoliko godina je počela da odlazi kod specijaliste Erla Kinga zbog problema s plućima. Bila je veoma zadovoljna onim što je uradio za njeno zdravlje - kako i sama kaže, nekoliko puta joj je spasio život. Zbog toga u njega ima puno poverenje. Nedavno je došla kod njega na pregled i lekar je primetio da je loše. Toliko loše da se zabrinuo za njen život, jer nije bila stvar samo u tome da nešto s njenim plućima ne valja.

doktor, lekar
foto: Shutterstock

- Zaista sam bila veoma tužna. Pitao me zašto, jer se zabrinuo, a ja sam mu rekla da sam nedavno izgubila voljenu ljubimicu. Otkako je moja mačka preminula, jako sam žalosna - pojasnila je za whsw.

U tom trenutku je njen lekar pokazao kako može da bude kreativan i da mu je jedno važno - da mu pacijenti budu dobro.

- Napisao sam joj recept na kojem stoji da nabavi novu mačku. Generalno, psi i mačke su izuzetno važni za sve moje pacijente, jer im pružaju utehu i maze se s njima, što je dobro za njihovo kardiovaskularno i zdravlje pluća - kaže doktor King.

mačka, zima
foto: Profimedia

Sajp kaže kako je tog dana, nakon što je napustila ordinaciju, otišla na jednu farmu kako bi kupila neke proizvode. Još je u mislima imala papir s "receptom" kad je srela malenu Erlen, tronogo mače. Malena je imala nesreću nedugo nakon što je došla na ovaj svet i ostala je bez većeg dela svoje prednje šape. Njih dve su se pogledale i to je bilo to, žena je udomila maleno stvorenje.

- Živim sama i ona mi je društvo. Voli da se igra, a i ja to volim. Zajedno smo tako dobar tim - volimo se i poštujemo - rekla je Sajp i dodala kako bi volela da jednog dana sa svojom tronogom ljubimicom odlazi u ustanove u kojima se pomaže veteranima koji su u ratovima izgubili neki od udova. Veruje da bi Erlen i njima mogla da pomogne da se osećaju bolje.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:56

Homeopatija, masaža, akupunktura i kanabis za pse

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track